TV4 Sport sender fra Valencia

F.C. København har modtaget adskillige henvendelser fra fans, der er bekymret for om torsdagens UEFA Cup-kamp mod Valencia CF bliver transmitteret på dansk TV.

 

Hjemmeholdet i UEFA Cuppens gruppespil ejer rettighederne til deres hjemmekampe - i dette tilfælde Valencia. Ingen danske TV-stationer har valgt at købe signalet fra kampen, så kampen altså ikke sendt på nogen dansk TV-kanal.

 

Til gengæld vises kampen på den svenske betalingskanal TV4 Sport samt den spanske kanal La Sexta. TV4 Sport kan kun ses i Sverige, mens La Sexta kun kan ses i Spanien. Det letteste er derfor at drage over sundet for at overvære opgøret.

 

F.C. København er blevet informeret om, at sportsbaren O'Leary's på Malmø Hovedbanegård sender kampen. Der går regelmæssige toge fra København til Malmø Hovedbanegård, så dette må betegnes som værende den formentlig letteste løsning for at komme til at overvære aftenens kamp i UEFA Cuppen.

 

Skulle vi få yderligere informationer om steder, hvor det er helt sikkert at kampen vil blive vist, så påfører vi stedet i denne nyhed.

 

I radioen kan man også følg med direkte, når P3 blænder op live fra Mestalla. P3 kan både høres i æteren og over internettet. Læs mere her.