Ståle: - Spillerne er klar over alvoren

Ståle: - Spillerne er klar over alvoren

Onsdag aften var der dømt den obligatoriske træning i PARKEN forud for en Europa Cup-hjemmekamp. Udover at spillere og trænere stod til rådighed for den fremmødte presse, blev der også gennemført et stille og roligt træningspas med fokus på torsdagens taktiske oplæg. 

Inden træningen begyndte, fik FCK.DK en kort snak med Ståle Solbakken om hvordan han ser på kampen i Moskva og kampen i morgen i PARKEN: 

- Jeg var overrasket over hvor mange chancer vi havde ovre i Moskva. Især når man ser på FC Moskvas kampe i den hjemlige liga, hvor de ikke giver mange chancer og mål væk. Det betyder selvfølgelig at vi gjorde det rigtigt godt derovre, men om vi kan følge op på det må vi se i morgen. 

En samlet sejr over FC Moskva vil betyde europæisk gruppespil for F.C. København for tredje år i træk – en unik præstation i dansk fodbold. Men det er ikke noget cheftræneren ønsker at tænke på. 

- Jeg tænker slet ikke på gruppespillet, for der er intet der er afgjort endnu, men en eventuelt videre deltagelse vil naturligvis være vigtig for klubben, for holdet og for trænerstaben.

Om selve kampen i morgen og vigtigheden af den, konstaterer Ståle: 

- Det er stadig meget tæt, for vi ved hvad FC Moskva står for og hvad de kan gøre – især på udebane. Spillerne er klar over alvoren i morgen, slutter F.C. Københavns cheftræner. 

F.C. Københavns fotograf, Carl Redhead, var på plads ved onsdagens træning og fangede lidt snapshots fra PARKEN: