Stille og rolig dag på Nummer 10

Stille og rolig dag på Nummer 10

Mens en del af klubbens spillere er væk med vigtige opgaver for deres respektive landshold, var det "business as usual" på Nummer 10 for resten af truppen. Bård Wiggen fortalte FCK.DK at i dag var en "almindelig" træningsdag:

 

- Vi trænede hårdt i går og det bliver endnu et hårdt træningspas i morgen, så i dag har spillerne haft en lidt mere stille en af slagsen, sagde F.C. Københavns assistenttræner efter træningen.

 

Det var deja vu for nogle af de ældre tilskuere til dagens træning. For nogle år siden kunne man altid finde Lars Højer på KB's anlæg efter de andre var færdig med træning, i gang med at finpudse hans berømte frisparksteknik. I dag var det vores ny brasilianske stjerne, Cesar Santin, som stod alene på banen og bankede bold efter bold op i hjørnet af målet fra kanten af straffessparksfeltet mens de andre spillede "kant" eller allerede var på vej i bad. Det var en fornøjelse at se Cesars flotte teknik og de andre klubber i Danmark - eller Rusland - skal passe på med ikke at give FCK billige frispark lige uden for feltet... Santin virker skarp!

 

 

Santin øver frispark...

 

....og flere frispark....

 

Udsigten ud over anlægget...

Fotos: Carl Redhead