Truppen mod Lillestrøm SK

Torsdag aften går det løs i anden kvalifikationsrunde til UEFA Cuppen. Norske Lillestrøm SK kommer på besøg i PARKEN, og F.C. Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, har udtaget 18 spillere til kampen på Danmarks nationalstadion. Libor Sionko er endnu ikke blevet klar, mens Jesper Grønkjær, Mikael Antonsson, Ulrik Laursen og Rasmus Würtz ligeledes stadigvæk er ude med skader.

Truppen ser således ud:

1. Jesper Christiansen

2. Zdenek Pospech

3. Niclas Jensen

4. Hjalte Nørregaard

7. Ailton Almeida

8. William Kvist

9. Morten Nordstrand

11. Cesar Santin

12. Peter Larsson

13. Atiba Hutchinson

16. Thomas Kristensen

17. Oscar Wendt

18. José Junior

25. Mathias Zanka Jørgensen

26. Nikolaj Hansen

28. Mads Laudrup

29. Danni Jensen

41. Nathan Coe

Som tidligere spiller i den norske klub kender Ståle Lillestrøm særdeles godt og han forventer en tæt kamp torsdag aften:

- Lillestrøm har spillet mange store kampe i Europa Cuppen i de sidste 30 år. Vi møder dem efter der har været en del turbulens i klubben med en ny træner og skuffende resultater. Men de har vundet tre ud af deres sidste fire kampe, og kampen mod os giver dem en mulighed for at komme lidt væk fra det pointpres de er under i deres hjemlige liga, og det er kun godt for dem.

- De har mange spillere med landsholdserfaring, og de har kvalitetsspillere som Riseth, Kippe, Bjørkøy, Brenne og Occean så jeg forventer en tæt, hård fysisk kamp. Men jeg forventer ikke de store overraskelser fra deres side. Vi skal have vores spil til at køre, og være kyniske foran målet når vi får chancerne, siger F.C. Københavns cheftræner.