Træningskamp flyttet

Lørdag spiller F.C. København sin sidste træningskamp før det går løs i UEFA Cuppen på torsdag mod Cliftonville i Nordirland. Lørdag er modstanderen det tyske Bundesligahold Hertha Berlin, der har ”hjemmebane” i kampen i Stegersbach i Østrig. Kampen skulle oprindeligt være spillet klokken 19.00, men for at FCK-holdet kan nå at komme retur til hotellet i Bad Radkerburg inden det bliver alt for sent (der er cirka halvanden times kørsel fra FCK-lejren til stadion, -red.), så har Hertha indvilget i at flytte kampen en halv time klokken 18.30.

 

Fredag havde F.C. København sin sidste træning før kampen mod det tyske hold, og hvis det var varmt de andre dage, så var og er det kogende i dag! Solen står ned fra en skyfri himmel, termometeret er noget over de 30 grader, og der er ikke en vind der rører sig. Det gør selvsagt træningen meget vanskelig, og spillerne var derfor kun igennem godt tre kvarters øvelser, før Ståle og Co. sagde stop, og lod spillerne forberede sig på egen hånd til morgendagens kamp.

 

F.C. Københavns to brasilianere, José Junior og Ailton Almeida, brugte en del tid efter træningen på afslutninger, og begge leverede flere gode detaljer. En af dem – måske mere møntet på de kvindelige læsere af FCK.DK – var at spille i bar overkrop, hvor begge absolut ikke har noget at være flove over.

 

Med på træningslejren er i øvrigt en gammel topspiller i badminton og nuværende læge, Anders Boesen. Anders er bror til Morten Boesen, der er klubbens førstelæge. Det er Anders’ første tur med holdet, og ikke nok med at han er en faglig stærk læge, så er Boesen en af de bedste trænede i hele lejren.

 

 

Nathan igang med målmandstræningen...

 

 

Junior øver frispark...

 

 

...det samme gør Ailton...

 

 

Tidligere badmintonspiller - nu klublæge - Anders Boesen...

Fotos: FCK.DK / Daniel Rommedahl