I sydens sol og varme

Søndag morgen satte F.C. Københavns spillertrup kursen mod det sydøstligste Østrig, hvor sommerens træningslejr var blevet placeret ligesom sidste år. Byen Bad Radkersburg lægger logi til Løverne i den kommende uge, hvor der er masser af træning og to kampe på programmet mod henholdsvis Wisla Krakow om tirsdagen og Hertha Berlin om lørdagen.

 

Holdet drog fra Nummer 10 klokken lidt i syv i morges, og efter lidt forsinkelse i Københavns Lufthavn kunne holdet lande i Wien klokken 11.30. Herefter gik turen med bus i godt tre timer, før der var ankomst i Bad Radkersburg, der ligger klods op af den slovenske grænse. Ud over hele førsteholdstruppen, så er Saban Özdogan og Martin ”Muggi” Jacobsen ligeledes med på turen. Libor Sionko, Zdenek Pospech og Atiba Hutchinson havde derudover første arbejdsdag efter ferien, da alle tre havde fået ekstra fri efter landsholdsopgaver. Førstnævnte bar i øvrigt rundt på en pæn forbinding i panden, men Libor kunne berolige FCK.DK med, at han blot havde fået fjernet en skønhedsplet, og det var ganske uskadeligt.

 

Klokken 17.00 havde Ståle Solbakken og co. indkaldt til turens første træningssamling, og til trods for høj sol og over 25 grader, så blev der gået til den i den time, som træningen cirka varede.

 

Klokken 20.00 er der aftensmad, og resten af aftenen er til fri afbenyttelse. Den vil mange sikkert bruge på at kigge nærmere på kurhotellets faciliteter, der blandt andet byder på flere typer pools, spabade, behandlinger og meget mere.

 

FCK.DK er med på hele turen i Østrig, og vil blandt andet satse på at dække begge træningskampe live i tekst, mens der naturligvis følger yderligere beretninger fra det sydøstrigske i de kommende dage.

 

Nedenfor finder du en billedreportage fra søndagens begivenheder:

 

 

Ventetid i Københavns lufthavn...

 

 

På vej fra Wien til Bad Radkerburg på de østigske motorveje...

 

 

De fleste tog sig en lur i bussen...

 

 

Første træningspas er i gang...

 

 

Oscar Wendt på den flotte græsbane...

 

 

Saban Özdogan i nærkamp med Jacob Neestrup...

 

 

Ailton og tilbagevendte Atiba...

 

 

Banen der blev trænet på, og som også er kampbane på tirsdag, når Wisla Krakow er modstanderen...

 

 

Pospa, der også var vendt tilbage fra ferie, prøver at få bolden forbi Laursen...

 

 

En af EM's store oplevelser, Libor Sionko, var også tilbage hos F.C. København...

Fotos: FCK.DK / Daniel Rommedahl