FCK forlænger med Keita

FCK forlænger med Keita

Den 19-årige midtbanespiller fra Elfenbenskysten har været en del af Superliga-truppen det seneste år, hvor han ifølge manager Ståle Solbakken har udviklet sig planmæssigt:

- Keita har et enormt potentiale. Han er stadig meget ung og skal udvikle sig, men han har taget store skridt i den rigtige retning, og fortsætter han på den måde, så kan han nå et meget højt niveau. Han har været enormt stærk i kampene for U19-holdet, gjort det fint i Reserveligaen og presser sig på for mere spilletid på Superliga-holdet også nu. Både han og vi skal stadig være tålmodige, men vi er glade for, at vi kan arbejde videre med hans udvikling med en god længde på kontrakten, siger Ståle Solbakken.

Aboubakar Keita scorede for nylig sit første mål for F.C. København i pokalturneringen mod Jammerbugt FC og var også med i truppen i Champions League-kampen mod FC Porto:

- Jeg er meget stolt og glad for, at klubben tror på mig. Jeg vil arbejde hårdt for at vise, at jeg kan leve op til tilliden. Mine holdkammerater hjælper mig meget til at blive bedre hver dag på træningsbanen, og jeg er glad for at være en del af så stærkt et hold. Det glæder jeg mig til at fortsætte med, siger Aboubakar Keita.

Keita er indtil videre noteret for 6 førsteholdskampe for FCK.