Ballademagere identificerede

Ballademagere identificerede

I forbindelse med søndagens opgør på Brøndby Stadion mellem Brøndby IF og F.C. København viste nogle få uheldige elementer i det ene af FCK’s fanafsnit desværre, hvordan man IKKE skal opføre sig til en fodboldkamp - eller for den sags skyld andre steder.

 

Allerede før kampen pågreb F.C. Københavns og BIF's vagter 6 personer i besiddelse af genstande, der ikke er tilladt på et fodboldstadion. Disse seks personer vil modtage karantæne fra F.C. Københavns kampe på minimum et halvt år. I enkelte tilfælde forventes yderligere retsforfølgelse.

 

En person, der affyrede nødraketter, blev efterfølgende identificeret og overdraget til Politiet. Personen vil få livsvarig karantæne fra F.C. Københavns kampe.

 

I de kommende dage vil F.C. København gennemgå yderligere overvågningsoptagelser fra FCK-afsnittet, og klubben vil tage de nødvendige tiltag, hvis det kan dokumenteres, at flere identificerbare personer har brudt Brøndby Stadions og F.C. Københavns ordensreglementer.

 

F.C. København beklager fåtallets stupide og farlige opførsel. En opførsel, der falder negativt tilbage på såvel klubben som de titusinder af loyale fans, der altid opfører sig eksemplarisk.