Carlos Zeca

Zeca før Sevilla: Vi skal stå sammen

Onsdag venter en stor europæisk aften i København, når Sevilla er modstanderen i Champions League-gruppespillet i Parken kl. 21.00. En opgave, der kommer på bagkant af et skuffende nederlag mod OB i Superligaen.

Zeca: Vi har alle et ansvar
”Selvom jeg ikke selv var med i kampen, så har vi alle et ansvar for at præstere bedre end det, vi gjorde i Odense," siger Zeca.

"Det gælder for spillere, trænere og alle andre omkring holdet. Den kamp har vi evalueret, og alle er enige om, at det ikke var godt nok."

"Nu venter der en europæisk topklub som modstander i Parken, og den opgave kan vi kun klare ved, at hele gruppen står sammen, så det er vores fokus frem mod den kamp.”

Kræver stor indsats onsdag aften
”De her perioder med modgang og svingende præstationer kommer desværre nogle gange, og personligt er det slemt ikke at kunne bidrage hver kamp," siger Zeca med henvisning til, at han måtte stå over i lørdags.

"Det går heldigvis bedre, og jeg håber at være en større del af det fremover, for vi er alle meget motiverede efter at lykkedes både i Superligaen og i Champions League."

"Det kræver en stor indsats onsdag aften og masser af energi fra både os spillere og fra de mange fans, der har bakket os så flot op gennem lang tid,” siger Zeca.

Unikt at spille Champions League i Parken
Vores anfører ser frem til at opleve en Champions League-gruppespil i Parken for første gang:

”Uanset hvad der er sket i andre kampe, så er de aftener med europæisk fodbold noget specielt, og det bliver unikt at spille Champions League i Parken."

"Det glæder vi os alle sammen meget til, og vi kommer til at gøre alt for, at alle får en stor oplevelse på onsdag."

"Det er en virkelig hård modstander, selvom de ligesom os er kommet ustabilt fra start i ligaen. Derfor skal vi ramme vores absolutte topniveau, og det tror jeg også på, at vi kommer til,” slutter Carlos Zeca.
 

Carlos Zeca