Pep Biel og Carlos Zeca

Zeca før afgørende kvalkamp: Sammen kan vi gøre det

Efter fem kvalkampe i Europa venter nu den afgørende kamp mod Sivasspor for at kunne sikre et europæisk gruppespil igen, og anfører Carlos Zeca forventer en svær kamp, hvor der fuld fokus fra start til slut.

"Det bliver en svær kamp, og mere end folk går rundt og tror. Jeg synes bestemt vi var bedre i Tyrkiet, men vi så også i den første kamp, at de har nogle rigtig dygtige spillere, som kan skabe chancer ud af ingenting. Og derfor skal vi være ligeså fokuseret i denne kamp. Det bliver vigtigt, at vi er rigtig skarpe til at udnytte vores chancer, for jeg tror ikke at nogle af holdene vil få mange chancer. Det er naturligvis en klar fordel med sejren i Tyrkiet, men det betyder altså ikke, at vi går efter at snige en uafgjort hjem, vi skal vinde kampen og spille en god kamp," siger Zeca, som samtidig glæder sig over endnu en hjemmebanekamp i Parken.

"Jeg ved hvor meget fansene vil have de her aftenener med europæisk fodbold tilbage, og jeg håber de vil gøre alt for at skubbe os i den retning på torsdag. Vi har oplevet en massiv støtte i de første kampe, og jeg kan love at det er skønt at spille fodbold med tilskuere på stadion igen. Sammen kan vi komme i gruppespillet og sørge for europæiske aftenener i Parken igen," fortæller Zeca. 

Styrket relationer på holdet
Det er indtil videre blevet til 11 kampe i den nye sæson, og det uden nederlag og anføreren begynder også så småt at se en trup der rammer det rigtige niveau.

"Relationerne begynder at være bedre og bedre, og vi har spillere, som virkelig haft løftet deres niveau. Det suppleret med dygtige spillere udefra, og nogle unge drenge nedefra med sult, har givet os et godt match. Vi er mere kompakte nu, og ligner mere et hold, men vi må ikke læne os tilbage og tro, at tingene bare kører på skinner. Ét dårligt resultat kan give problemer, så vi skal forsætte med at køre på og presse hinanden i træningerne," afslutter anfører Zeca. 

KØB BILLET TIL KAMPEN MOD SIVASSPOR HER.

Nedre B tæt på udsolgt
Nedre B (Sektionen) er meget tæt på udsolgt til torsdagens kamp, og der forventes mange mennesker som igen besøger Parken. 

1.300 på plads i udebaneafsnittet
Udebaneafsnittet bliver også pænt besøgt når Sivasspor kommer på besøg, for hele 1.300 tyrkere kommer på besøg.