William Bøving

Reaktioner fra Thorup, Oskarsson og Bøving

Jess Thorup efter kampen:
”Jeg fokuserer ikke på selve resultatet, men på at vi lykkes med nogle af de mål, vi har sat os for at udvikle vores spillestil og udtryk. Noget lykkes bedre end andet i dag, men alt i alt synes jeg, at vi efter omstændighederne leverer en udmærket kamp mod en god modstander.”

”Vi vil jo gerne skabe mange chancer og score mange mål, og i dag fik vi lavet tre gode mål, men vi lukker også et ind selv, som vi selvfølgelig helst vil undgå. Men vi er tidligt på sæsonen, og vi har heller ikke alle til rådighed endnu. Men bortset fra de langtidsskadede, så forventer vi alle klar senest til sæsonpremieren, og så må vi derudover se, hvad der sker i transfervinduet."

William Bøving i pausen:
"Helt overordnet en fin første halvleg. Vi fandt nogle gode mønstre og gode løsninger i løbet af halvlegen, men man kan også godt mærke, at vi lige skal i gang, for det var til tider også lidt for ukontrolleret med tekniske fejl og forkerte beslutninger."

William Bøving


Orri Óskarsson i pausen:
"Vi havde nogle fokuspunkter før kampen, som jeg synes, vi kom udmærket igennem og løste godt som hold. Når man får chancen, skal man selvfølgelig udnytte den, og det er altid dejligt at score. Vi kørte en fin omstilling, og jeg fik bolden fra Isak og trak uden om målmanden og satte den."

Orri Óskarsson