Værløse - FCKU21: 0-3

Det var en dejlig sommeraften på Værløse Stadion da Deres Udsendte overværede kampen mellem FCKs andethold og Værløse Boldklub. FCK kunne med en sejr bringe sig alene i spidsen for Danmarksseriens pulje 1.

Det var dog ikke til at se, at Værløse var et bundhold. De første 20 minutter bød på en god gang bold fra modstanderens side, og F.C. København var heldige med ikke at komme bagud.

Der skulle også en enkeltmandspræstation til før Byens Hold kom ind i kampen. Elrio van Heerden huserede på højrekanten, snød en Værløse-forsvarer og centrerede perfekt til Carsten Marjø der let kunne score til 0-1 i det 23. minut.

Det gav dog ikke mere spilovertag til FCK. Værløse fortsatte med at stresse de sortblusede FCK-spillere og der var adskillige fejlafleveringer og deciderede dårlige boldbehandlinger. Alligevel formåede Værløse ikke at få omsat en del chancer til mål og så var det istedet Thomas Lundby der kunne øge til 0-2 noget ufortjent i det 40. minut på Carsten Marjøs forarbejde.

Kort før teen lukkede og slukkede Thomas Lundby til 0-3 efter fejl fra Værløses keeper.

Anden halvleg blev langt fra nogen festforestilling. FCK holdt organisationen og kørte stille og roligt sejren hjem mens Værløse samtidig var fantastisk uskarpe foran mål.

- Vi spiller en meget dårlig første halvleg og resultatet 0-3 var misvisende. Vi hæver dog vores nivea i de sidste 45 minutter og viser at vi er bedre spillere og træner mere end Værløse. Men ros til Værløse for de stressede os godt og var meget målbevidste i første halvleg. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om at vi vinder fortjent, sagde FCKs træner, Brian Fonseca efter kampen.