Ulrik Laursen: - Vi ligger lunt i svinget

Ulrik Laursen er ikke med i truppen til returkampen mod Cliftonville FC, eftersom han slog skulderen af led i søndagens udekamp i Randers og endnu ikke er klar til kamp. Den nye anfører efter Michael Gravgaard var dog frisk på at give sin vurdering af sæsonstarten, hans nye forsvarskollega Peter Larsson og torsdagens opgør mod Cliftonville.

 

- Her i juli har vi vundet et par gode sejre i UEFA Cuppen og SAS Ligaen, og vi har fået et point i en svær udekamp mod Randers. Er du tilfreds med sæsonstarten?

 

- Jeg synes vi har spillet godkendt her i starten. Vi ville selvfølgelig gerne have haft alle tre point mod Randers, men når man ser kampen efterfølgende, kan man se, at vi dominerede en stor del af kampen –  men desværre var vi ikke så målfarlige. Vi er klar over, at presset ligger på os til at vinde ligaen i år, efter sidste sæsons tredjeplads – og det skal vi leve med. Hvis man ikke kan leve med det, skal man finde et andet sted at spille. Men vi ligger lunt i svinget indtil videre, og det har jeg det godt med.

 

- På grund af  skader og karantæner, har vi endnu ikke spillet med den samme forsvarskonstellation, og du spillede for første gang i Randers sammen med vores nye mand Peter Larsson. Hvordan vil du betegne ham som spiller? 

 

- Peter virker som en kontant og solidt forsvarsspiller, men han er først og fremmest en rigtig fin fyr, som allerede er faldet godt til i truppen. Jeg synes CV (Carsten V. Jensen, red.) og folkene bag klubben skal have ros for deres researcharbejde –  de har vist utrolig gode evner til at finde de rigtige "typer", som kan bidrage til sammenholdet i omklædningsrummet. Jeg er sikker på, at Peter er en stor gevinst for klubben.

 

- I aften møder vi et Cliftonville FC-hold som ikke burde give os problemer på hjemmebane. Kan de være en trussel på nogen måde?

 

- De har selvfølgelig 14 dages ekstra træning i benene, og det kan godt være at de bliver en tand skarpere i aften. Men jeg kan ikke se, at de kan være en trussel for os. Jeg håber, for kampens skyld, at de kommer hertil og prøver at score et mål, og ikke bare pakker sig igennem hele kampen. Hvis det bliver den samme affære som kampen derovre, hvor de på intet tidspunkt var interesserede i at komme over midten, så bliver det nok ikke den store oplevelse for tilskuerne.

 

- Hvordan skal vi så tackle kampen i aften?

 

- Vi skal spille i et højt tempo, og vi skal ikke på noget tidspunkt falde ned på deres niveau, og bare trille bolden rundt. Kampen i aften giver os en gylden mulighed for at finde det gode og flydende spil frem. Hvis vi kan få vores spil til at køre, og Cliftonville FC viser sig bare lidt interessede i at score, så kan det godt gå hen og blive en seværdig kamp.

 

 

 


Ulrik Laursen løb for sig selv til træningen onsdag aften
for at skåne den skulder, der blev slået af led i søndags.