Jesper Larsen, Ståle Solbakken og Tobias Linderoth

Ugen der gik (38/2020)

Besøg i Göteborg
Torsdag formiddag besøgte Tobias Linderoth vores hotel i Göteborg og fik en kop kaffe i det dejlige sensommervejr sammen med Ståle og Jesper Larsen. Og Per Wind, som var optaget af noget andet.

"Tobbe" har i en del år været ungdomstræner i Elfsborg IF, som kun ligger en god halv times kørsel fra Göteborg, og han kunne blandt andet også fortælle, at Fredrik "Bella" Berglund har det godt og fortsat er angrebstræner i Borås-klubben Norrby IF, som vi skrev om for ca. 4 år siden, og desuden er han ejendomsmægler.

Også Carlos Zeca havde besøg af en god, gammel bekendt, Emir Bajrami, der p.t. er assistenttræner i Elfsborg IF, men i sin aktive karriere spillede sammen med Zeca i Panathinaikos. Desværre måtte han for et par siden stoppe i en forholdsvis ung alder som 30-årig.

Zeca og Emir Bajrami


God bedring, Mads
Mads Roerslev var uheldig og pådrog sig en fodskade under den seneste U21-landsholdssamling, men som man kan se på hans Instagram, så holder han humøret oppe og ser frem til at kunne begynde at genoptræne efter en operation.


U19: Målrig remis og pokaltriumf
Lørdag eftermiddag spillede U19 4-4 i Randers, og det var en omskiftelig affære, hvor vi vendte 0-1 til 2-1, men kom bagud 2-4. Frontløberne William Bøving og Rasmus Højlund scorede hver to mål.

Allerede tirsdag skulle U19 i kamp igen i pokalfinalen mod FC Nordsjælland - der for god ordens skyld ikke er en landsdækkende turnering, men "kun" øst for Storebælt. Den kamp behandlede vi særskilt tirsdag aften på hjemmesiden og sociale medier, så den gør vi ikke mere ved her, og i øvrigt kan du stadig se hele kampen på FCN's Youtube-kanal.

Lørdag kl. 14 spiller U19 hjemme mod Silkeborg IF.


U17: Fjerde sejr i træk
U17 rejste hjem fra Randers med en 4-1-sejr i bagagen og har nu max-point efter fire runder. Svenske Roony Bardghji, som tidligere på året skiftede fra Malmö FF, scorede alle tre mål, her af et på straffe.

U17 møder også Silkeborg på lørdag kl. 14 - og det er en topkamp, for silkeborgenserne ligger på en delt andenplads i ligaen.


B1903: Stadig ubesejrede
Tre sejre og to uafgjorte lyder facit efter de første fem runder, efter at 03'erne lørdag eftermiddag vandt 03'erne 4-1 ude over FC Udfordringen.

Allerede i aften, onsdag, er der kamp igen - et lokalopgør på Gentofte Stadion mod FC Græsrødderne, og lørdag eftermiddag kommer Dragør på besøg på 03'ernes anlæg på Lyngbyvej.

KB var ikke i kamp i weekenden og skal på lørdag til Nexø og møde NB Bornholm.


Oldboys: Sjette sejr i træk
KB/FCK's oldboys indledte i august med "kun" at spille 1-1 mod Tårnby FF (men det var også før de fik Bendtner), men siden har de vundet seks kampe i træk og fører rækken med seks point ned til Hvidovre og AB, som dog har en kamp mindre. Mandag aften gik det ud over Stenløse, der blev slået 3-0 på to mål af Martin Dons og et af Kim Palm. På mandag gælder det AB på udebane.

TK & Vingaard
TK og Vingaard var med mod Stenløse. Men har en udenlandsk FCK'er egentlig nogensinde spillet for vores oldboys-hold? César... du kan skrive historie, hvis du skifter fra Fremad Valby!