Thomas Jørgensen, Amin Chiakha og Emil Højlund

Ugen der gik (37/2023)

U19-SØNDERJYSKE 5-0
"Du skal kun spille en halv time i dag," fik Emil Højlund at vide før lørdagens U19-ligakamp mod SønderjyskE. Det vidste gæsterne ikke, så de gloede lidt, da han blev taget ud efter 30 minutter, for allerede efter 20 minutters spil havde han lavet hattrick!

Emil Højlund
Emil Højlund lavede hattrick på 20 minutter! Foto: Anton Malkov, FCK Media

Inden pausen øgede Thomas Jørgensen til 4-0, og sønderjyderne fik også en spiller udvist kort før pausen.

I det sidste kvarter fik Tamás Szücs comeback, efter han måtte udgå tidligt i sæsonpremieren mod OB for en måned siden, og det fejrede ungareren med at score målet til 5-0.

Tamás Szücs
Tamas Szücs i aktion. Foto: Judit Wacha

Den svenske kantspiller Neo Jönsson, som til daglig er en del af U17-truppen, fik U19-ligadebut fra start og spillede hele kampen.

85.: 5-0 Tamás Szücs

Andreas Dithmer - Hjalte Bidstrup (76.: Tamas Szücs), William Glindtvad, Aksel Halsgaard (62.: Ethan Amundsen-Day), Tristan Fynbo - Thomas Jørgensen (62.: Andreas Clasen), Hunor Vajk Németh, Victor Froholdt (46.: Nicolai Blicher) - Neo Jönsson, Emil Højlund (30.: Galdur Gudmundsson), Amin Chiakha

Ikke benyttet: Filip Versterre

På onsdag kl. 11 dansk tid gælder det Galatasaray i den første UEFA Youth League-gruppekamp, og på lørdag kl. 13 spiller U19 ude mod Silkeborg IF.

U17-SØNDERJYSKE 3-0
Efter tre nederlag i træk kom U17 i gang med en 3-0-sejr over SønderjyskE.

Efter en målløs 1. halvleg scorede Julius Emefile to gange i det første kvarter efter pausen, hvorefter William Nørløv slog sejren fast et kvarter før tid.

U17 spiller på lørdag kl. 15.30 i Silkeborg.

Julius Emefile
Julius Emefile blev dobbelt målscorer for U17. Arkivfoto: Torkil Fosdal, FCK Media

U15-SØNDERJYSKE 5-1
Også U15 sejrede sikkert mod sønderjyderne på to mål af Dimitri Sanits og Rayan Bardghji og et enkelt af Jamil El-Rrami.

U15 spiller på lørdag kl. 13.00 i Silkeborg.

U14 VANDT I DERBY
U14-holdet fuldendte en helt perfekt "talentlørdag" ved i går at vinde 3-2 på udebane over hidtil ubesejrede Brøndby.

B1903 PÅ TAVLEN
B1903 spillede lørdag middag 1-1 hjemme mod Skjold 2. På lørdag går turen til Tingbjerg og en udekamp mod Brønshøj 2 kl. 12.00.

KB's bedste seniorer spiller senere i dag hjemme mod Husum 2.

OLDBOYS TOPKAMP MANDAG AFTEN
Oldboys har ikke været i kamp siden mandag den 4. september, hvor de slog Dragør Boldklub 3-0 på to mål af Per Krøldrup og et af Oliver Hansen.

De skulle have spillet ude mod Union i torsdags, men de har trukket sig og bliver derfor taberdømt ved skrivebordet.

Mandag aften kl. 20.30 gælder det i stedet en topkamp mod Hvidovre IF på KB's anlæg. De to hold ligger side om side i toppen af tabellen med Stenløse et enkelt point bagefter.