Træningskamp: Farum - F.C. København 1-1 (0-0)

Årets anden træningskamp for reserverne blev afviklet i eftermiddags, hvor modstanderen var Farum. Omtrent 200 tilskuere have fundet vej til kunstofsbanen ved Farums anlæg.

Todi Jónsson (46. Jeppe Brandrup)

Første halvleg var en meget lige affære dog med en lille overvægt i spil og chancer til Farum. Benny Gall måtte således i det 20. minut vise klassen og parere en godt Farum-forsøg. Ellers bød halvlegen ikke på de store åbne tilbud.

Efter pausen kom der mere gang i sagerne. Jeppe Brandrup afløste Todi, hvilket sendte Vitus Kofoed op i front fra anden halvlegs start. Den store angriber viste straks sin farlighed og afsluttede, efter et godt rush, på stolpen. Kort efter var det så midterforsvaren Casper Andersens tur til at sætte en skræk i Farums forsvar. Efter et hjørnespark afsluttede han på ekvilibristisk vis i form af et saksespark, men afslutningen strøg tæt over mål.

Det trak op til en F.C. København scoring og den kom blot fem minutter inde i halvlegen. Martin Johansen tabte bolden i eget straffesparksfelt - Peter Hansen opsnappede bolden, hvorefter førstnævnte nedlagde Hansen. Straffesparket blev sikkert eksekveret af Hjalte Nørregaard til føring 1-0.

Ti minutter senere var det så Farums tur til at vise gode angrebstakter og via en Andreas Havlykke afslutning fik de udlignet. Resten af kampen bød ikke på flere scoringer og opgøret endte således 1-1.

Bedste FCK'er i dag: Steffen Hartmann