Todi, Corner og Christian

VIGTIG (STATISTISK) VIDEN
Da Andreas Cornelius bragte F.C. København foran 2-0 i sidste weekends kamp mod Esbjerg fB, var det F.C. Københavns Superligamål nummer 1.400. Cornelius scorede for øvrigt også F.C. Københavns Superligamål nummer 1.300. F.C. København har ikke tabt i de seneste 27 Superligakampe. Det er rekord for Superligaen.

F.C. København har holdt nullet i 17 af 25 Superligakampe.

Todi Jónsson er, med otte mål, den spiller der har scoret flest mål i Superligakampene mellem F.C. København og Silkeborg IF.

Der er scoret tre teenager-mål i Superligakampene mellem F.C. København og Silkeborg IF. De tre mål er scoret af Andreas Cornelius (2) og René Tengstedt. Den ældste målscorer i en Superligakamp mellem F.C. København og Silkeborg IF er Christian Poulsen. Han var 35 år og 44 dage gammel, da han scorede den 13. april 2015. F.C. København vandt kampen 4-0.

Normalt scores der flest mål i det 90. minut i en Superligakamp, dette grundet at det 90. minut rent teknisk inkluderer tillægstiden. Det 90. minut er dog ikke det målrigeste minuttal i Superligakampene mellem F.C. København og Silkeborg IF, for selvom der er scoret fire mål i dette minuttal, overgås det af seks mål scoret i det 18., 25. og 39. minuttal.

Silkeborg IF fører 2-1 i selvmål i i Superligakampene mellem F.C. København og Silkeborg IF. Peter Møller har scoret det københavnske selvmål, mens det hos Silkeborg IF er Jacob H. Juhl og Thomas Olsen der har scoret selvmålene.

Der er uddelt seks røde kort i Superligakampene mellem F.C. København og Silkeborg IF. Seks af de røde kort er giver til FCK-spillere.

Der er scoret på 10 ud af 11 straffespark i Superligakampene mellem F.C. København og Silkeborg IF. Den eneste der har misbrugt er Heine Fernandez (i Silkeborg-trøjen), han brændte tilbage i 1995 på Karim Zaza. F.C. København vandt kampen 1-0.

SÆSONENS FCK-MÅL I SUPERLIGAEN
F.C. København har scoret 54 Superligamål i denne sæson:
18 mål med højrebenet
20 mål med venstrebenet
16 hovedstødsmål

De 54 Superligamål er fordelt 28-26 på 1. og 2. halvleg.

Fordelingen af de 54 Superligamål:
37 mål scoret fra en position i straffesparksfeltet (men uden for det lille målfelt)
9 mål er scoret fra det lille målfelt
8 mål scoret fra en position udenfor feltet (et af dem på frispaark).

DATOEN 19. MARTS
Datoen den 19. marts er ikke den allerbedste dato for F.C. København. Fem gange er der spillet Superliga på denne dato, og F.C. København har blot vundet en enkelt kamp. En kamp er sluttet uafgjort og tre gange har modstanderne vundet.

F.C. Københavns enlige sejr på datoen var i 1995, hvor F.C. København på hjemmebane vandt med 2-1 over Næstved BK. Frank Hougaard bragte Næstved BK foran 1-0 på straffespark i 1. halvleg, men efter pausen sikrede Morten Falch og Per Frandsen en københavnsk 2-1-sejr.

OM DOMMERNE
Dommer: Michael Tykgaard
Linjedommere: Heine Sørensen og Victor Skytte
4. dommer: Chris Johansen
Dommerudvikler: Kaj Østergaard

Michael Tykgaard er i gang med sin 7. sæson som Superligadommer. Han har dømt 125 Superligakampe, fremvist 394 gule kort (3,15 pr. kamp), 14 gange udvist en spiller (ca. en hver 9. kamp) og dømt 23 straffespark (0,18 pr. kamp).

21 gange har Michael Tykgaard dømt F.C. København i Superligaen. 11 gange har F.C. København vundet, syv kampe er endt uden vinder og tre gange har modstanderen vundet. Målscoren i de 21 kampe er 30-15.

Det er første gang Michael Tykgaard dømmer en Superligakamp mellem F.C. København og Silkeborg IF.