Tilskuerinfo om FCN-kampen

Tilskuerinfo om FCN-kampen

Tidspunkt 
Kick-off 18.00. 

Kampsponsor 
Dagens kampsponsor er Discovery Travel. 

Adgangsforhold 
Alle tribuner er åbne, undtagen Øvre Unibet (B). Sektion 12 og DFDS Familietribunen (D) åbner kl. 16.30, og øvrige tribuneafsnit kl. 17.00. 

Udebaneafsnittet er på Øvre Jyske Bank-tribunen (A11). 

Ordens- og sikkerhedsregler 
Det er en god ide at læse Telia Parkens ordensreglement, der skal sikre den bedst mulige oplevelse for alle. Bemærk blandt andet, at af hensyn til sikkerheden må man kun vise tilknytning til udeholdet på udeholdets tilskuerafsnit. 


Overtrædelser kan medføre bortvisning eller andre sanktioner. 

Billetter 
Køb billetter online på billet.fck.dk

Billetsalgsboderne åbner ca. kl. 16.30 – men du sparer 40 kr. i gebyr ved at købe online. Boderne står ved Fanshoppen og hjørnet af B/C-tribunen. 

DFDS Familietribunen 
DFDS Familietribunen er åben til denne kamp, og de yngste FCK-fans kan bl.a. blive underholdt af den altid livlige og stemningsskabende Kaptajn Bongo. 

Der er desuden besøg fra Moderklubberne, B1903 og KB.


Fanshoppen 
Fanshoppen er åben fra kl. 11.00 og til ca. en time efter kampen. De har bl.a. 20% rabat på alle varer til alle sæsonkortholdere og gratis Augustinsson-tryk i anledningen af venstrebackens kamp nr. 100. 


Bestil mad og drikke med Mobile Pay 
Du kan bruge Mobile Pay, når du bestiller mad og drikke i boderne via VoresKBH-app’en. Du kan selvfølgelig også stadig betale med kreditkort. Husk at tilknytte dit sæsonkort inde i app’en, så du får rabatten med, når du bestiller. 

Parkering 
Vi henviser til de generelle informationer på Telia Parkens hjemmeside her. 

Husk også at Københavns Kommune har indført en ny parkeringszone fra 1. marts i området nord for Strandboulevarden og Jagtvej - læs mere her. 

Hvis du har andre spørgsmål… 
Du kan finde en række generelle, emne-opdelte spørgsmål/svar i vores FAQ her. Du er også velkommen til at skrive til os på kundeservice@fck.dk.