Tilskuer-fremgang i grundspil og Europa

F.C. København har i Superligaens grundspil haft 17,3 % flere tilskuere end sidste sæson.

17/18-sæsonen var resultatmæssigt vores dårligste i mange år, men også i forhold til grundspillet i 16/17-sæsoner har vi en fremgang på ca. 16 %. Også i UEFA Europa League-gruppespillet havde vi en flot fremgang på ca. 21 % i forhold til 2017/18 og på hele 60 % i forhold til vores deltagelse i 2014/15.

Spillet på banen, resultaterne og stemningen på tribunerne har naturligvis stor betydning, men også faktorer som kamptidspunkter, vejret m.m. spiller ind.

"Vi vurderer også, at nye tiltag som mere fleksible sæsonkort samt løbende abonnement bidrager til fremgangen," siger Jacob Lauesen, der er ansvarlig for marketing og udvikling.

"Og selv om det endnu er på et spinkelt grundlag, tror vi også på, at vores seneste tiltag med prisdifferentiering har en positiv effekt, når man til en række kampe nu kan købe enkeltbilletter til 100 kr."

"Under alle omstændigheder er vi glade for den positive udvikling, men fortsætter selvfølgelig dialogen med vores fans og andre med gode ideer til, hvordan vi får endnu flere til at gå regelmæssigt til fodbold i Telia Parken," understreger Jacob Lauesen.
 

>> Slutspilskort fra 449 kr. - eller abonnement fra 99 kr. pr. måned

Tilskuertal, grundspil

 

Europa League, tilskuertal