Træning på Nummer 10
Guillermo Varela
Nicolaj Thomsen
Dame N'Doye
Mohamed Daramy
Frederik Ibsen
Træning på Nummer 10
Bård Wiggen

Tilbage på træningsbanen

I dag sluttede ferien for en del af spillerne, som kl. 11 tørnede ud på træningsbanen på Frederiksberg i bagende solskin.

Landsholdsspillerne - herunder vores nye spillere Grytebust og Bartolec - kommer først i næste uge, bortset fra Skov og Wind, der først støder til på træningslejren i Østrig. Ståle er først tilbage på tirsdag, og derfor tog Anders Storskov, Bård Wiggen og Kim Christensen sig af dagens træning, der var en forholdsvis let omgang til lige at komme i gang. Men der var god kvalitet på træningen, forlød det bagefter fra trænergruppen, og spillerne havde da også fået sved på panden.

"Det var fedt at komme i gang," pustede Frederik Ibsen, der var eneste målmand i aktion, fordi Joronen stadig har ferie, og Stephan er skadet og Grytebust som sagt først møder ind i næste uge. Ellers må Kim træde til - han holder jo jævnligt formen ved lige i målet hos Hvidovres oldboys...

Boilesen skulle også have været i gang i dag, men er blevet syg, og Fischer var til et rutinetjek sammen med Dave Cosgrave.

N'Doye er blevet sine skadeproblemer kvit og trænede fint med, og Mudrazija har smidt krykkerne, men er stadig tidligt i sin genoptræning efter den operation, han gennemgik i foråret, så han er ikke "på græs". Men han skal med til Østrig, hvor han ser frem til at møde sine gamle holdkammerater i Osijek, som vi møder i den sidste træningskamp på turen.


>> Sommerudsalg i Fanshoppen - spar op til 70 %