Jubel efter scoring

Thorup: Virkelig professionelt arbejde

"Vi leverer et virkelig professionelt stykke arbejde, og jeg synes ikke der er en finger at sætte på vores præstation," sagde en veltilfreds Jess Thorup efter 5-0-sejren over Torpedo.

"Vi var på forhånd meget fokuserede på at hæve vores niveau, og vi havde selvfølgelig også et godt udgangspunkt fra den første kamp i Parken. Det var også en kamp, vi skulle vinde, men arbejdet skal jo stadig gøres færdigt, og det kan man gøre på mange måder. Jeg synes, vi gjorde det virkelig overbevisende, og jeg husker slet ikke, at de havde nogen chancer eller at Grabara havde nogen redninger."

"Vi gennemfører kampen ii et godt tempo, vi skaber mange chancer, og vi nogle scorer flotte mål. Flere af de unge får uvurderlig spilletid og Bøving og Højlund scorer jo fire mål tilsammen, og Hakón kommer ind og får debut."

"Så det var dejligt at se, at selv om vi skifter en del ud, så spillede vi vores eget spil og gjorde det fantastisk. De skiftede træner efter det første opgør og forsøgte på den måde at skabe en ny energi i deres hold, men de blev jo aldrig en trussel i dag," sagde Jess Thorup.