Jess Thorup

Thorup: Vi havde chancerne til at lukke kampen

”Vi spiller en rigtig god kamp, lige indtil allersidst, hvor vi ikke formåede at køre sejren hjem, og derfor er skuffelsen selvfølgelig enorm her lige bagefter,” sagde Jess Thorup efter 1-1-kampen mod AGF, hvor gæsterne udlignede på straffe i 95. minut.

”I situationen inden de udligner, har vi et frispark midt på banen, men mister den kort efter, så de får det angreb, der fører til et tilfældigt straffespark. Sådan er fodbold, det er, hvad der sker,” sagde Thorup, der ikke ville kommentere mere på selve straffesparket.

”Vi skulle have været køligere og klogere, så vi aldrig var kommet i den situation. Men jeg kan ikke sætte en finger på præstationen, kun at vi ikke får de tre point.”

”Vi kan ikke spille meget bedre på den her bane og mod en sådan modstander, men vi skal bare blive bedre til at lukke kampe som denne. Vi har jo chancerne til det, mens de ikke har meget mere end et hovedstød fra Mortensen ti minutter før tid.”

”Vi spiller i en fantastisk kulisse med over 25.000 på tribunerne, og jeg synes også, at vi giver fansene en fin kamp, men bare ikke den sejr, vi allerhelst ville give dem.”

”Men vi kan blandt andet glæde os over, at Roony fik debut og spillede en rigtig fin kamp. Han gik uimponeret til værks og tog godt fat, både i de individuelle aktioner, hvor han er stærk en mod en, og i relationerne med de andre. Og han har også en god chance i 1. halvleg, som blev rettet af.”

”Vi havde gerne givet ham debut tidligere på efteråret, hvis vi havde måttet, men nu er han i gang, og så skal han bare arbejde videre med de ting, han viste i dag, og som han også har vist på træningsbanen, når han har trænet med hos os,” sluttede Jess Thorup.