Lukas Lerager

Spillerreaktioner: Vi fik desværre ikke lukket kampen

Jeg er naturligvis skuffet, for vi matchede dem jo på alle parametre gennem hele kampen og var klart bedst. Vi skulle bare have lukket den kamp langt tidligere, og så skulle vi have spillet klogere til sidst.

Om mit eget mål, der får jeg masser af plads da jeg trækker frem, og rammer den så OK - og det var da skønt at se den gå ind, og på den måde hjælpe holdet.

Rasmus Falk
Fra hvor jeg så kampen, synes jeg, at vi langt hen af vejen gør det godt, vi havde jo chancerne, men vi fik desværre ikke lukket kampen.

Victor er naturligvis ked af, at han begår straffesparket til allersidst, men tilfældigheder sker i fodbold - og vi skulle jo bare have lukket kampen før det her skete.

Det var skønt at være tilbage, og jeg er meget glad for den støtte jeg fik fra vores fans. Hvad angår mit eget topniveau, kommer det nok først efter julepausen - men lige nu og her, er jeg mest glad for den fantastisk opbakning og velkomst jeg fik fra tribunerne.

Jonas Wind
Jeg er da meget ærgerlig over, at vi mister to point til allersidst, men i en kamp hvor vi sad tungt på det, der skulle vi have afgjort det meget før. Victor er naturligvis ærgerlig, men sådan noget her sker.

Men ellers var det en fed kamp, fantastisk kulisse, og som sagt, endnu en fed kamp mod AGF, der blev virkelig gået til den. Og til sidst, ros til Roony, imponerende at en blot 16-årig går ind og leverer en så god præstation."

Nicolai Boilesen
Jeg er træt af at lukke mål ind til sidst, men jeg synes vi var bedst, specielt i de sidste 20 minutter af 1. halvleg. 2. halvleg var lidt rodet, vi kunne ikke holde lang tid nok på bolden, og for meget af spillet var på AGF’s præmisser. Men meget ærgerligt at vi nu har mistet fire point hjemme i tillægstiden.

Til sidst kaster AGF jo alt frem, og når vi så får bolden, er vi ikke gode nok til at holde på den - eller til at slå til med kontrakniven. Der er helt klart, at der er ting vi skal blive bedre til med bolden, og i dag nok specielt i de sidste 10-15 minutter.
Selvfølgelig kan pointtab som det her kan koste mesterskabet, for det er jo to point vi mister hver gang det her sk