Kamil Grabara

Thorup: Tager intet for givet inden de sidste fire runder

”Vi spillede ikke, som vi gerne ville i den første halve time,” indledte Jess Thorup i sin korte og kronologiske gennemgang af den målløse topkamp i Herning.

”Vi var forberedt på, at de ville komme blæsende fra start, men vi ville gerne have holdt mere i bolden, når vi havde den. Vi spillede for direkte, når vi kom op på deres banehalvdel, men vi blev bedre i de sidste 15-20 minutter før pausen, hvor kampen var helt lige.”

”Vi kom rigtig stærkt ud efter pausen og viste meget af det spil, vi gerne ville, selv om jeg ærgrer mig over, at vi ikke fik skabt flere chancer og sat et mål ind i den periode, hvor vi dominerede.”

”Mod slutningen blev kampen selvfølgelig mere og mere hektisk og især i de sidste minutter, hvor de pressede på for en afgørelse, men jeg synes virkelig, at spillerne viste stærk mentalitet og stod godt imod det tryk, de lagde.”

Fight og intensitet
”Set udefra var det nok ikke en flot og velspillet topkamp, men der var til gengæld masser af fight og intensitet og spænding til det sidste, og sådan bliver de her kampe jo tit.”

”Det var også en typisk kamp på den måde, at man skal være skarp på de få chancer, man får i løbet af kampen, og det formåede ingen af holdene i dag.”

”Vi tog herover med den klare ambition at vinde kampen, men når vi ikke kan vinde, så er uafgjort altid det næstbedste.”

Tager intet for givet
”Mange har gjort det her til en nøglekamp, og selvfølgelig er de indbyrdes kampe også vigtige, og der har vi heldigvis haft et godt tag på Midtjylland denne sæson. Vi var klart bedst i de to kampe i Parken, selv om vi tabte den første i efteråret, og vi har nu spillet til nul to gange herovre og fået en sejr og en uafgjort. Men vi har stadig ikke vundet noget, så vi tager stadig bare én kamp ad gangen. Vi fører med tre point, men der er stadig 12 point at spille om, så vi tager intet for givet."

”Vi har stadig et arbejde, der skal gøres færdigt, og når vi har evalueret den her kamp, så handler det kun om vores egen kamp mod Brøndby på søndag," sluttede Jess Thorup.