Jess Thorup

Thorup: Relationerne er ved at være på plads

Jess Thorup

Efter 1-1-kampen mod OB sagde Jess Thorup sådan lidt mere generelt:

”Ja, jeg kom til F.C. København og havde nogle hektiske første uger, men kom også ind i en kæmpe organisation, der måske var på et andet plan eller stadie end hvad jeg havde forventet. Det var nok også, hvad er fik mig til at sige, at vi måske skulle tage et skridt til siden eller ned, før vi kunne tage to skridt op. Men jeg synes vi har fået det vendt, vi har nu nogle spillere med selvtillid, de tror på det og har fået relationerne på plads, og med tre sejre og en uafgjort i de sidste fire kampe, synes jeg vi går på ferie med mod på tilværelsen. Nu skal vi kigge fremad, og så skal vi komme buldrende og fortsætte denne stime, når vi kommer tilbage fra ferie.”

”Vi har taget nogle taget gigantiske skridt på det seneste, blandet andet takket være sejrene, spillerne har været dejligt åbne for nye tiltag, og når vi starter i januar, kommer de med det rette mod til en god forårssæson.”

Thorup fortsatte med at se på de seneste kampe:

”Ser vi på fakta i de seneste fire kampe, så har vi kontrolleret dem alle, vi har skabt et hav af chancer, vi har domineret kampene – og spillerne er glade ved deres positioner og de har skabt en masse gode relationer, som man ellers kun har set på træningsbanen, og det er jo sådanne ting, der gør en cheftræner glad.”

Og glade cheftrænere er vi også glade for, så lad se frem mod foråret og så ellers håber, at vi får et buldrende F.C. København mandskab at se…