Jess Thorup og Carlos Zeca

Thorup og Zeca ser frem mod Trabzonspor-kampen

”Både Ankersen, Boilesen, Daramy og Khocholava er med til træningen i aften, og så må vi se, hvordan det ser ud bagefter. Vi tager kun spillere med til kampen i morgen, der er 100 procent klar,” sagde Jess Thorup på dagens pressemøde. Også vores nye keeper Mathew Ryan er med til træningen i Parken.

Fokus på fremtiden, ikke fortiden
Mange spørgsmål kredsede naturligt nok om holdets dårlige start i 3F Superliga, og Thorup var udmærket klar over situationen.

”Vi er helt bevidste om vores dårlige start, og de svingende præstationer, som vi har leveret hidtil, men mit fokus er ikke på, hvad der er sket, men på hvad der skal ske i morgen. Og der ved vi, at de her kampe lever deres eget liv,” sagde han.

En svær modstander
”Vi ved også, at der venter en svær modstander, for et tyrkisk mesterhold har selvfølgelig masser af kvalitet, og de vandt også ligaen med et klart forspring.”

”Jeg har set mange af deres kampe, og vi har haft live-scouts nede til deres to seneste kampe, så vi er godt forberede, både holdtaktisk og individuelt. Det er et hold med individuelle kvaliteter, power og speed, og deres seneste indkøb vidner også om, at de har store ambitioner. Så en tough modstander, som vi har stor respekt for, men som vi også tror, at vi har en god chance mod.”

”Jeg tror det bliver to lige kampe, der bliver afgjort på små marginaler,” sagde Thorup.

Zeca: Klar til at give alt hvad jeg kan
Zeca var også med på pressemødet, men Thorup sagde, at det ikke nødvendigvis er udtryk for, at han skal starte inde i morgen. Med hensyn til spilletid sagde Zeca selv, at han er klar til det, som Thorup og holdet har brug for:

”Jeg har ikke spillet 90 minutter endnu, men jeg har trænet meget og er indskiftet i de seneste kampe. Jeg tænker kun på at give alt hvad jeg kan, enten fra start eller fra bænken, og så må vi se hvordan kroppen reagerer.”

Mange spillere i brug
Thorup blev også spurgt til, at han har brugt 24 spillere i de første fem kampe, og det mener han skyldes en blanding af skader og svingende præstationer:

”Hvis alt var gået som smurt fra dag et, så havde vi måske ikke skiftet så meget, men det skyldes både skader og svingende præstationer. Og så har vi en bred trup, som giver mange muligheder fra kamp til kamp og i løbet af kampene, plus at vi jo nu må have flere spillere på bænken.”

”Vi er heller ikke bange for at give de unge chancen,” sagde han til et spørgsmål om Valdemar Lund, der kom ind i fredags mod Randers. ”Det gælder både Valdemar, der gjorde det rigtig fint i fredags, ud over at han scorede, og de andre unge, vi har i truppen," sluttede Thorup.