Jess Thorup

Thorup og Boilesen: Ramte ikke det niveau, vi havde håbet

”Vi ramte ikke det niveau, vi havde håbet på i dag, hvor vi også mødte et meget stærkt hold,” sagde cheftræner Jess Thorup efter 0-4-nederlaget i Parken til PSV.

”Vi formåede ikke at spille på den måde, som vi gjorde dernede, hvor vi spillede ud af deres første pres og genpres, og så var de også skarpere i felterne i aften.”

"Vi prøvede at justere i løbet af 1. halvleg og ændrede system efter pausen, og vi havde også nogle chancer, der kunne have genskabt troen, hvis vi havde scoret til 1-2."

”Vi vil ikke søge undskyldninger, men det er klart, at når Grabara vågner op og er syg på kampdagen, og Falk må udgå af opvarmningen, så har det en effekt, men det er ikke en undskyldning. Der var også andre spillere, der ikke var til rådighed, men det er ikke mit fokus, det er hypotetisk at diskutere.”

”Med hensyn til Falk så har han døjet med nogle ribben, som også gjorde at vi tog ham ud af træningen i går, men vi havde håbet, at han kunne starte i dag og så se, hvor langt det rakte. Han valgte så selv at trække sig, da han havde lidt problemer med at trække vejret, men vi havde en plan B klar, hvis det skulle ske.”

Boilesen: Manglede mod i 1. halvleg
”Jeg er især skuffet over, at vi ikke havde mere mod til at byde dem op til dans i 1. halvleg,” sagde Nicolai Boilesen.

”Vi så i 2. halvleg dernede, hvor gode de er, når de får bolden på vores halvdel, og så lavede de også meget færre fejl end i den første kamp.”

”Vi laver også individuelle fejl, og der er lidt held og uheld, men det er ikke derfor, vi taber. Det er på grund af det, vi ikke leverer i 1. halvleg.”

Vi vinder og taber som hold
Kalle Johnsson var tæt på at snuppe både deres første og sidste mål, men det mener Boilesen ikke var udslagsgivende.

”Vi vinder og taber som hold, men målmandens lod er, at fejl ofte koster mål, mens man ikke lægger mærke til dem hos andre. Kalle er en fantastisk målmand og person, så han skal nok komme igen, og i dag havde vi tabt, selv om han havde taget den ene eller den anden.”

Stolte over den europæiske sæson
Jess Thorup rundede af med en kort evaluering af vores europæiske sæson.

”Vi har vundet 10 af 14 kampe, spillet to uafgjort og tabt to – den i aften og så mod PAOK, hvor vi spillede det meste af kampen i undertal. Jeg synes godt, vi kan være stolte over vores europæiske kampagne.”

”Det kan godt ærgre mig, at vi ikke vandt med et par mål nede i Holland, for det kunne vi godt have gjort, og så var vi måske kommet i den kvartfinale, vi gerne ville nå. Men det er også hypotetisk, og alt i alt synes jeg, vi er kommet flot igennem.”