Jess Thorup

Thorup: Nu skal vi finde spillet og stabiliteten

Vores præstation i Odense var på ingen måde godkendt. Tværtimod. Derfor har Jess Thorup brugt de seneste dage på individuelle samtaler med spillerne og en klar og tydelig gennemgang for holdet af de aspekter, som tydeligvis ikke virker.

Individuelle samtaler med alle
”Der kan ikke være to meninger om, at præstationerne og resultaterne har været alt for svingende og ofte for dårlige denne sæson. Senest i Odense," siger Jess Thorup.

"Jeg har haft samtlige spillere til møde, så det nu burde stå selvlysende klart, hvad jeg egentlig forventer af hver enkelt."

"Vi skal have stabilitet ind i vores præstationer nu, og vi skal have hævet niveauet. Alle kan tabe en fodboldkamp ind i mellem, men der er forskel på, hvordan man taber, og niveauet skal simpelthen op,” siger Thorup.

Vi skal tackle modgangen rigtigt
Forud for Champions League-kampen mod Sevilla onsdag aften i Parken er cheftrænerens hovedfokus at få stabilitet og kvalitet ind i holdets præstationer.

”Modgang kommer i alle klubber, for alle spillere og for alle trænere, og vores sæsonstart taler for sig selv, så for os handler det om, at vi tackler modgangen rigtigt og bruger den som afsæt til at blive bedre."

"Derfor skal vi hele tiden se kritisk på os selv, være ærlige over for os selv og hinanden for at blive bedre hurtigt. Det er en opgave, vi alle har ansvaret for at lykkes med, men jeg har hovedansvaret, og det tager jeg på mig."

"Nu har vi bearbejdet kampen i Odense, og vi har en ny og stor kamp allerede onsdag, som vi nu har rettet blikket mod,” siger Jess Thorup, inden han sætter et par ord på mødet med Sevilla:

En modstander på meget højt niveau
”Det er en modstander på et meget højt niveau, så vi skal lykkes tæt på perfekt individuelt og som hold, hvis vi skal få den sejr, vi jagter og har som mål."

"Det bliver helt sikkert vanskeligt, men vi tror meget på, at vi kan gøre det til en tæt kamp gennem vores organisation, kvalitet og ikke mindst energien i Parken."

"Både spillerne og staben omkring holdet vil gøre alt for, at vi lykkes med det,” siger Jess Thorup.