Carlos Zeca

Thorup: Imponeret over spillernes præstation

”Vi har virkelig fundet fundamentet, og jeg er virkelig imponeret af den måde, spillerne præsterer på igen i dag,” sagde Jess Thorup efter endnu magtpræstation af de formstærke løver.

”Sejre giver også selvtillid, og det har spillerne rigtig meget af i øjeblikket. I dag kontrollerer vi kampen lige fra første minut, og vi dominerer over 90 minutter og skaber masser af chancer og scorer flotte mål, mens vi helt holder dem væk fra chancer.”

”Jeg er aldrig meget for at tale om dem, der ikke spiller, men Mo og Falk var og er jo to af Superligaens største profiler, men der var andre, der trådte til i dag og udfyldte pladserne på deres måde. Og igen var det dejligt at se, at vi holdt niveau, selv om vi skiftede meget ud i 2. halvleg.”

”Men fodbold er en holdsport, og det viser den her trup virkelig også i øjeblikket. Det begyndte jo allerede i forårets mesterskabsspil, og så talte alle selvfølgelig om vores to uafgjorte mod AaB og Silkeborg, men står vi her efter syv sejre i træk og er også klar til europæisk gruppespil.”

”Det momentum håber jeg selvfølgelig, at vi kan genfinde efter landskamppausen, for vi er nået langt med det her hold, men vi kan stadig bygge på,” lød det fra Thorup.

Om et par uger venter udekampe i Bratislava og Randers, inden det store topbrag i Parken mod FC Midtjylland, hvor over 25.000 allerede har sikret sig plads - det kan du også gøre lige her.