William Bøving

Reaktioner fra Bøving, Lerager og Wind

William Bøving startede inde for tredje gang i 3F Superligaen i denne sæson - og er netop blev udtaget til U21-landsholdet i stedet for U19-landsholdet:

"Det var en meget stabil kamp, hvor vi kom godt fra start og satte os på kampen med det samme. Vi får også to tidlige mål i 1. halvleg, men vi fortsætter med at dominere."

"De ændrer lidt i pausen, så i 2. halvleg bliver der mange lange bolde, andenbolde og fysisk spil, men det står vi godt imod og formår at holde kampen på vores præmisser og får også scoret to gange mere."

"Jeg var flyttet over på venstre kanten denne gang, men det ændrede ikke så meget i forhold til, når jeg ligger i højre. Jeg skal stadig udfordre med min fart og dybdeløb, men jeg kan selvfølgelig trække ind fra venstre og bruge min højre fod, og så kender jeg jo Victor godt fra årene i Talentafdelingen," lød det fra 18-årige offensivspiller.

Lukas Lerager scorede fire gange i foråret og lavede i dag sit første Superliga-mål denne sæson:

"Vi talte om inden kampen, at det var vigtigt at vinde, inden vi gik på landskamppause, og at de nok også ville komme med ny energi, efter de skiftede træner forleden, og vi vinder jo en meget sikker sejr i dag."

"Programmet med to kampe om ugen siden sæsonstarten tærer selvfølgelig på kræfterne, men vi har et rigtig godt flow i holdet og har haft det gennem mange kampe. Og så er det også godt for holdet med fire forskellige målscorere i dag," lød det fra Lukas, der åbnede scoringen med et langskud.

Jonas Wind kunne ikke huske, hvornår vi sidst har domineret en kamp fra start til slut:

"Jeg er meget tilfreds med både spillet og resultatet i dag. Jeg kan næsten ikke huske, at vi i min tid på holdet har domineret så meget fra start til slut."

"De har et par langskud, men ellers ingenting, mens vi bare bliver ved med at køre på hele tiden. Vi har en rigtig stærk offensiv med mange spilmuligheder, og især Peps mål til 2-0 er jo lige efter lærebogen."

>> Ses vi til topbraget mod FCM 19.9 i Parken?