Jess Thorup

Thorup før Randers: Vi har sat barren højt

Cheftræner Jess Thorup har et klart krav til præstationen fra F.C. København, når vi møder Randers FC fredag aften i Parken: Den skal være på minimum samme niveau som i søndagens Derby-sejr.

"Vi har sat barren højt, og vi har aftalt, at det er den standard, vi skal leve op til fra nu. Vi var for svingende i de første kampe, men vi har sat en skæring nu og aftalt, at vi kræver den slags præstationer som mod Brøndby af hinanden nu,” siger Jess Thorup og fortsætter:

”Den kamp viste det spil, vi gerne vil praktisere. Det er klart, der vil være perioder af kampene, hvor vi ikke står helt oppe i modstandernes felt, men vi vil være intense, aggressive og dominerende i vores spil, kombineret med en god kollektiv indsats uden bolden. Det forventer jeg at se fredag aften mod Randers,” siger Jess Thorup.

Seneste møde med Randers endte med en 2-0 sejr til løverne i Mesterskabsspillet, men Thorup venter igen en solid modstander.

”Randers er et godt kollektiv med nogle hurtige og stærke individuelle spillere fremme på banen. Derfor kræver det fuld koncentration fra alle mand. Vi kan ikke bruge de seneste kampe til noget, vi skal fastholde et højt niveau og også gerne løfte det yderligere. Det er målet,” siger Jess Thorup.

Der er masser på programmet til kampen, hvor vi fejrer vores jubilæum og også har indvielse af vores Fan Village - læs mere her.

>> Find din plads til fredagskampen lige her