Jess Thorup

Thorup: "En typisk premierekamp med ups and downs"

”Det var en typisk premierekamp med ups and downs, og selvfølgelig er vi alle skuffede over, at vi smider 2 point,” indledte Jess Thorup efter 2-2-kampen mod AaB.

”Jeg synes, vi spiller udmærket i 1. halvleg, men så kommer de foran på et skud, som Grabara nok havde taget på en god dag. Men jeg synes eller, han står en udmærket kamp med en god udstråling og mange gode indgreb.”

”Vi kæmper os hurtigt tilbage, efter vi kom bagud, og i pausen får vi rettet forskellige ting, og vi kommer godt ud og tager føringen. Men selv om vi har momentum i den følgende periode, og jeg egentlig føler, at vi er tæt på 3-1, så får vi ikke sat os ordentligt igennem og lukket kampen.”

”Pludselig står det så 2-2 efter en situation, hvor vi laver nogle elementære fejl, inden de sparker den i nettet, og kort efter kommer vi en mand i undertal. Jeg synes nok, det røde kort er hårdt dømt i forhold til hvordan jeg så situationen, men den kan selvfølgelig godt dømmes, og det må vi acceptere.”

”Jeg synes, mange spillere stepper godt op i undertal og fighter godt i resten af kampen, men det skulle jo aldrig være kommet så langt. Det var bestemt ikke den start, vi havde håbet på, men man skal heller ikke male fanden på væggen efter én kamp.”

”Nu har vi en kamp igen på torsdag, hvor både Nelsson og Boilesen kan spille, og så må vi se, hvordan vi sætter holdet sammen på søndag, når de begge er ude, men jeg tager en kamp ad gangen. Vi må tage de ting, vi kan lære fra den her kamp, og så lægge den bag os, så vi hurtigt kan forberede os på kampen på torsdag,” sluttede Jess Thorup.