Thomsen før FCM: Det bliver fedt og intenst

Fredag kl. 18 spiller vi den første af to helt afgørende kampe for at sikre en europæisk plads i den kommende sæson. Modstanderen i topkampen er FC Midtjylland, en modstander, som Nicolaj Thomsen ser frem til at stå overfor.

”Jeg tror, at det bliver et virkelig intenst og fedt opgør. Forhåbentlig med rigtigt mange mennesker på tribunerne. Det er en fed fodboldkamp, og det siger sig selv, at der er rigtigt meget på spil for begge hold, så der er ikke nogle undskyldninger for, at der ikke bliver fuldt tryk på fra begge sider. De tidligere kampe mod FC Midtjylland har også været rigtigt fede, så jeg tror, at der en stor og spændende kamp i vente,” siger Nicolaj Thomsen, der sammen med holdet har slået FCM med 4-3 i Telia Parken, mens det er blevet til to nederlag i Herning på 1-3 og 2-3.

Garanti for vild kamp
”Det er to klubber, der ligger rigtigt godt til hinanden i forhold til at skabe en spændende fodboldkamp. Jeg synes, at de kommer med en masse fysik, og det er altid garant for nogle vilde kampe. Det har vi set de seneste gange, at det har været meget seværdige kampe, så det er jeg 100 procent på, at det bliver igen,” siger Nicolaj Thomsen, der sammen med holdet skal tilbage på sporet hurtigt efter nederlaget i Aalborg.

”Vi har været inde i en rigtig god udvikling og vist lovende takter. Kampen i Aalborg var selvfølgelig en dårlig præstation på en dag, hvor vi kollektivt ikke rammer dagen. Det har vi sundet os over, og nu vil vi tilbage på sporet og tilbage i fuld galop på fredag. Den europæiske plads er vanvittig vigtig for os som hold, for klubben og ikke mindst for vores fans. Det er altid noget særligt at spille i Europa, og det går vi hundrede procent efter at opleve igen næste sæson,” siger Nicolaj Thomsen.

>> Find din plads til kampen mod FC Midtjylland