Telia Replay
Du kan nemt tilgå TELIA REPLAY i VoresKBH

Telia Replay - en af mange muligheder i vores apps

Til vores hjemmekampe kan du benytte dig af vores nye, smarte funktionalitet Telia Replay. Her kan du i løbet af 8-9 sekunder efter en hændelse se sekvensen på din smartphone.

"Sammen med Telia er der gået et stort forarbejde forud for lanceringen af Telia Replay, så det er dejligt, at vi har fået så mange positive reaktioner fra brugerne efter de første kampe," sig FCK's Head of Digital Casper Heiselberg.

"Det kræver kun, at man har VoresKBH- eller Telia Parken Live-app'en og er logget på det gratis Telia-wifi i Telia Parken," tilføjer han.

Mange muligheder i app'en
Hvis du ikke allerede kender disse apps, kan du glæde dig til mange andre muligheder. Fx kan du bestille mad og drikke via app'en (og betale via MobilePay), så du bare skal hente det i Fast Track'en ved boderne, så du slipper for at stå i kø. 

Du har også hurtig adgang til fx artikler på FCK.DK, opslag på vores sociale medier, vores kampdatabase og meget mere. Og er du sæsonkort-holder er VoresKBH-app'en nærmest uundværlig, for så har du altid dit sæsonkort på dig i digital form og kan blot scanne din smartphone ved indgangen.

Download VoresKBH her:
iPhone
Android

Download Telia Parken Live her:
iPhone
Android