Superligakamp nummer 45 mod FC Nordsjælland

F.C. KØBENHAVN MOD FC NORDSJÆLLAND I SUPERLIGAEN
Det er Superligakamp nummer 45 mod FC Nordsjælland, de første 44 endt med 29 sejre, otte uafgjorte og syv nederlag. Målscoren i de 44 kampe er 82-40.

24 af de 44 Superligakampe mod FC Nordsjælland har været på hjemmebane. Her lyder statistikken på 18 sejre, fire uafgjorte og to nederlag. Målscoren på hjemmebane er 51-19.

F.C. København har ni gange tidligere spillet Superliga mod FC Nordsjælland i april måned. Syv gange er det endt med sejr, mens de to resterende kampe er delt mellem sejr og uafgjort. To gange er der spillet Superliga mod FC Nordsjælland i april måned i Telia Parken, begge kampe er vundet af F.C. København med cifrene 2-0 (2005, 2015).

SÆSONENS FØRSTE TO KAMPE MOD FC NORDSJÆLLAND
3. runde: F.C. København 4-0 FC Nordsjælland
1-0 Andrija Pavlovic (21'), 2-0 Rasmus Falk (39'), 3-0 Kasper Kusk (63'), 4-0 Kasper Kusk (69')

23. runde: FC Nordsjælland 1-1 F.C. København
1-0 Emiliano Marcondes (55'), 1-1 Federico Santander (57’)

F.C. KØBENHAVNS SUPERLIGASÆSON
F.C. København indledte Mesterskabsspillet med 64 point på kontoen – og med 12 point ned til Brøndby IF på 2. pladsen. Brøndby IF mindskede afstanden til ni point med en 3-2 sejr over FC Midtjylland søndag aften, men takket være scoringerne af Pavlovic og Santander fik F.C. København vendt 0-1 til en 2-1 sejr mod SønderjyskE, og dermed er vi tilbage på de 12 points forspring til rivalerne fra Brøndby IF. Afstanden til de øvrige fire hold i Mesterskabsspillet er 28 (Lyngby BK), 28 (SønderjyskE), 29 (FC Midtjylland) og 29 (FC Nordsjælland).

Som det kan ses ovenover, er afstanden fra F.C. København ned til Lyngby BK på 3. pladsen på 28 point. Da der resterer ni spillerunder, og dermed ”kun” er 27 point tilbage at spille om, er F.C. København dermed sikret medaljer for 17. sæson i træk. En historisk bedrift – men der er dog ingen tvivl om, at det ikke er sølvet som Ståle & Co går efter, det er det 12. sæt guldmedaljer, der skal hives i land.

F.C. Københavns kamp(e) i mesterskabsspillet:
1 sejr: SønderjyskE (2-1)

F.C. Københavns 26 Superligakampe i grundspillet:
19 sejre: Lyngby BK (3-0), Esbjerg fB (4-0), FC Nordsjælland (4-0), FC Midtjylland (3-1), OB (2-0), AC Horsens (2-0), AGF (2-0), Silkeborg IF (2-0), OB (3-0), FC Midtjylland (3-1), SønderjyskE (4-0), AaB (2-1), Lyngby BK (1-0), Viborg FF (4-0), Randers FC (1-0), AGF (1-0), AC Horsens (5-0), Esbjerg fB (2-0) og Silkeborg IF (3-1).
7 uafgjorte: SønderjyskE (1-1), AaB (1-1), Brøndby IF (1-1), Randers FC (2-2), Viborg FF (0-0), Brøndby IF (0-0) og FC Nordsjælland (1-1).

F.C. Københavns 59 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 28 mål

1'-15' minut: 7 mål
16'-30' minut: 12 mål
31'-45' minut: 9 mål

2. halvleg: 31 mål
46'-60' minut: 7 mål
61'-75' minut: 13 mål
76'-90' minut: 11 mål

Fordeling på minuttal af de 11 mål der er scoret mod F.C. København i Alka Superligaen:
1. halvleg: 5 mål

1'-15' minut: 0 mål
16'-30' minut: 2 mål
31'-45' minut: 3 mål

2. halvleg: 6 mål
46'-60' minut: 3 mål
61'-75' minut: 2 mål
76'-90' minut: 1 mål

FC NORDSJÆLLAND I DENNE SÆSON
Sidst F.C. København og FC Nordsjælland tørnede sammen i Superligaen var i 23. spillerunde. Kampen endte 1-1 og betød for FC Nordsjælland, at de med 26 point var at finde på 10. pladsen – og havde seks point op til AaB på 6. pladsen – og hvis de skulle med i Mesterskabsspillet, skulle de – udover AaB - også lige overhale Randers FC, AC Horsens og Silkeborg IF.

Men det lykkedes, for efter 1-1 kampen mod F.C. København har nordsjællænderne vundet fire ud af fire kampe, og på den sidste dag i grundspillet, lykkedes det dem – med en 2-1 ude over FC Midtjylland at ende på 6. pladsen, og dermed få den sidste billet til den afgørende fase af Superligaen. I sidste uge mødte FC Nordsjælland på hjemmebane Lyngby BK, og med en 2-0 sejr er FC Nordsjælland nu noteret for 38 point, hvilket blot er et point fra en eventuel bronzemedalje.

Når FC Nordsjælland har spillet kampen søndag aften, venter SønderjyskE (ude), Brøndby IF (hjemme) og FC Midtjylland (hjemme), inden der atter kommer en kamp mod F.C. København, denne gang i Farum.

1. halvleg: 20 mål

1'-15' minut: 6 mål
16'-30' minut: 6 mål
31'-45' minut: 8 mål

2. halvleg: 23 mål
61'-75' minut: 7 mål
76'-90' minut: 9 mål

Fordeling på minuttal af de 41 mål der er scoret mod FC Nordsjælland i Alka Superligaen:
1. halvleg: 9 mål

1'-15' minut: 2 mål
16'-30' minut: 5 mål
31'-45' minut: 2 mål

2. halvleg: 32 mål
46'-60' minut: 9 mål
61'-75' minut: 11 mål
76'-90' minut: 12 mål