Lukas Lerager

Stor skuffelse: 1-2 i Viborg

De danske mestre dominerede fuldstændig de første 45 minutter, men det eneste udbytte af den massive magtdemonstrations var, da Mohamed Elyounoussi i 39. minut styrede et fladt indlæg fra en veloplagt Elias Achouri i nettet.

At pauseføringen kun var på 1-0 var da også det eneste, man kunne indvende noget mod, men vi havde ikke skabt mange åbne chancer og heller ikke gjort arbejdet færdigt i de mange situationer, hvor vi var i Viborg-feltet.

2-0-målet kunne være kommet 15 sekunder efter pausen, da Elias Achouri skød forbi på en friløber, men i stedet udlignede Isak Jensen i 51. minut på Viborgs første reelle afslutning i kampen.

Det ændrede kampbilledet, for Viborg var nu helt anderledes med i en kamp, der var relativt lige.

Mod slutningen lagde vi igen et større tryk i jagten på et sejrsmål, og blandt andet ramte Falk stolpen fra spids vinkel, og Roony sparkede en dødbold lige uden for feltet i Viborg-muren.

Så chancerne var der - men det var skarpheden ikke, og i stedet løb scorede Alassana Jatta et sejrsmål i 92. minut, da han fik en friløber fra midten og lobbede bolden over Grabara.