Jacob Neestrup

Neestrup: Unødvendigt pointtab og nederlag

"Vores 1. halvleg kan ikke gøres meget bedre, bortset fra, at vi ikke er kyniske nok i deres felt," indledte Jacob Neestrup sin korte analyse efter aftenens 1-2-nederlag i Viborg.

"Vi indledte også 2. halvleg med en kæmpe chance, så vi burde jo have afgjort kampen allerede inden, de udligner til 1-1. Vi kunne have gjort flere ting anderledes i opspillet til målet, hvor de ender med en dårlig clearing af Diks, men det er, hvad der kan ske. Alle laver tekniske fejl engang imellem."

"Efter deres udligning følger en lidt rodet periode på 15-20 minutte, men vi kæmper os tilbage til et spilovertag og en kamp, der er mest på vores præmisser igen, og hvor vi igen skaber muligheder nok til at vinde kampen. Jeg synes ikke, man ville kunne indvende noget, hvis vi havde vundet 2-1, men vi formår ikke at gøre tingene færdige. Men så skal vi som minimum spille til uafgjort og ikke smide det hele til sidst, og det er nok det, der irriterer mig mest."

"Det må jo bare ikke ske, at de får en omstilling på det tidspunkt, og dels skulle Vavro have presset bedre op på Isak Jensen, inden han sender Jatta afsted, og så skulle Diks bare have taget et rødt kort på det tidspunkt af kampen. Selvfølgelig ikke sparke ham ned, men bare rive ham i trøjen, det ville langt de fleste gøre i den situation," konstaterede Jacob Neestrup.