Tifo i Telia Parken

Stor interesse for 1/8-finalen: Billetsalget er nu åbnet!

Lige siden fredagens lodtrækning har vi mærket stor interesse for hjemmekampen den 19. marts mod Istanbul Basaksehir i 1/8-finalen i Europa League.

Det er kun anden gang nogensinde, at vi er gået videre efter den første europæiske knockout-runde, og vi glæder os til endnu en stor, europæisk aften i København.

Billetsalget er startet!
Billetsalget til hjemmekampen mod Istanbul Basaksehir starter mandag den 2. marts, kl. 15.00 og er indtil videre forbeholdt kortholdere/abonnenter samt tidligere billetkøbere.

De ca. 10.000, der har skrevet sig op til billetinfo om kampen, får direkte besked i dag, og kortholdere og abonnenter får også en mail.

>> Se priser og billetinfo her!

>> Køb billet her!

Kortholdere/abonnenter
Platinkortholdere har kampen inkluderet, og øvrige sæsonkortholdere har forkøbsret til egen plads indtil torsdag den 5. marts, kl. 10.00. I får en mail med yderligere information.

Tidligere billetkøbere
Hvis du tidligere har købt billet via billet.fck.dk, kan du fra i dag købe max. 5 billetter - men selvfølgelig ikke dem, der indtil torsdag er reserveret til kortholdere.

Senere tager vi stilling til åbent salg for alle.

Udefans
Istanbul Basaksehir-fans placeres på D1 og skal købe billet via klubben. Desuden tilbyder vi billetter på D2 og D3 til tilskuere, der sympatiserer med Istanbul Basaksehir, men ikke køber billet til D1. Alle øvrige tribuner er forbeholdt FCK-fans.

>> Istanbul Basaksehirs hjemmeside

Spørgsmål og mere information
Du er som altid velkommen til at kontakte kundeservice@fck.dk, hvis du har spørgsmål. Nogle kan du måske også selv finde svar på i vores Kundeservice-FAQ.

Du kan også finde mere information på vores særlige Europa League-side.

Istanbul priser

istanbul stadionkort