Stor F. C. København Søndag!

To storkampe for rigtige F.C. København fans: kl.10.30 KB/FCK2 - Værløse på Frederiksberg Idrætspark og kl.18.00 F.C. København - AGF i PARKEN!

Træner Benny Gall kalder det "En historisk dag for F.C. København" da KB/FCK2 spiller deres første kamp nogensinde i 2. division Øst mod Værløse kl.10.30 på Frederiksberg Idrætspark kl.10.30. Senere på dagen får vi besøg af AGF i PARKEN i SAS Ligaen.

Frederiksberg Idrætspark findes på Sønderjyllands Allé på Frederiksberg. Dørene åben kl.10.00. Billetpriser 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn. Gratis for børn (U18) med en voksen. FCK Sæsonkortholdere - HELT GRATIS - Husk kortet!

Læs Benny's optakt til kampen her:

- Velkommen til en historisk søndag for F.C. København. Vores andet hold eller KB/FCK 2, som vi kalder det, skal for første gang repræsentere klubben i 2.division Øst.

Med oprykning til 2.division har vi nu optimeret vores muligheder for at udvikle spillerne til SAS Ligaen. Vi vil komme til at møde bedre modstandere, spille hurtigere fodbold, der vil være mere fokus på spillerne, og der kommer forhåbentlig flere tilskuere til kampene. Disse elementer kombineret med en øget træningsmængde skulle forhåbentlig gerne resultere i en endnu stærkere gruppe af unge spillere, der kan klare det sidste svære niveau-hop til SAS Ligaen.

Forberedelse og forventninger

Resultaterne i træningskampene har været gode og vi har lært hinanden bedre at kende og spillet flot fodbold. I sidste uge var halvdelen af holdet bortrejst til en U-19 turnering i England. Så selv om disse spillere har spillet tre kampe mod meget kvalificerede modstandere og trænede med vores ITU chef Torben Storm, er det klart, at jeg vil hellere ville havde haft hele holdet samlet ugen op til den første kamp? men sådan er det.

Vi har en trup med 12 spillere som vil udgøre stammen af holdet, og det er eksempelvis spillere som Lasse Qvist, Jamil Fearrington, Jeppe Hestehave, Jonas Schumacher og Kasper Sørensen. Derudover vil vi til kampene supplere truppen med nogen at de unge spillere fra førsteholdstruppen, eller nogen af de andre, som har brug for kampe. Førsteholdstruppen er stor nok, så jeg har mulighed for at "låne" spillere fra vores SAS Liga trup hver gang.

Vores målsætning er at vinde, hver eneste kamp vi spiller, og spille så godt fodbold som muligt. Vi skal spille nogen kampe før vi kan vurdere, hvor vi står i forhold til resten af divisionen, men placeringen i tabellen er kun et delmål for holdet - det er ligeså vigtig at spillerne får erfaring og udvikler sig. Vores spillestil skulle meget gerne være tæt på vores SAS Ligahold, og der skal være en rød tråd gennem rækkerne.

Det bliver forhåbentligt interessant for F.C. Københavns fans at se en spiller som Lasse Qvist, som lige er kommet hjem til klubben fra PSV Eindhoven, og selvfølgelig de andre kommende F.C. København spillere i aktion. Vi har også en Christian Lønstrup på holdet, som de fleste kender! Han har en enorm rutine og kan være med til at hjælpe vores unge hold, når det brænder på.

Søndag møder vi Værløse. som vi tidligere har haft store problemer med, da vi har mødt dem fire gange og endnu ikke vundet, så vi har også revanche til gode!

Glæd Jer til 2.divisions fodbold på Frederiksberg Stadion

Velkommen til alle fra KB, FCK og Værløse.