Vi skal forbedre vores spil

Sæsonstarten har resultatmæssigt levet op til vore ønsker, og vi kan ikke være andet end tilfredse med maksimalt pointudbytte fra de tre første SAS- Ligakampe ,og det er et glimrende afsæt til den kampperiode, der nu venter os. Først tager vi imod den hæderkronede klub, Århus Gymnastik Forening, før vi i næste uge tager hul på en ny udfordring i UEFA Cup'en.

Århus mod København har altid været en klassiker, og jeg husker personligt gamle dages prestigeopgør mellem KB og AGF, som ofte var afgørende kampe om det danske mesterskabet. Der er ingen tvivl om, at det også er AGF's drømme at den tid kan genoplives og på den baggrund er det selvfølgelig meget skuffende for AGF, at holdet ligger ud uden point efter tre kampe i SAS Ligaen.

Vi skal minde hinanden om - og jeg er ked at gentage mig selv - at fodboldkampes udfald er uforudseelige og at ingen kampe er vundet på forhånd. Der er ingen tvivl om, at det er et AGF hold, der går på banen for at slette nullet på pointtabellen og der venter os utvivlsomt en hård opgave. For vores eget vedkommende er det også positivt, udover den gode sæsonstart, at vi råder over en stort set skadesfri trup.

Ny æra for KB/FCK2

Ud over sæsonstart i SAS Ligaen har vores ungeseniorer pudset formen af bl.a. ved at vinde den prestigefyldte turnering i Avarta, og vores ITU hold har i sidste uge deltaget i en U-19 turnering i England, hvor de har fået gode resultater mod nogen af Premier League klubbernes bedste U-19 hold. KB/FCK2 indleder en ny æra på søndag, hvor holdet debuterer i 2. Division Øst mod Værløse på Frederiksberg Stadion kl.10.30 - som vil være det oftest forekommende kamptidspunkt for 2. divisionskampene. F.C. Københavns sæsonkortholder har gratis adgang til stadion til denne kamp, og jeg opfordrer alle til at tage en tur ud til Frederiksberg og se vores unge talenter i aktion. Der spilles ganske ofte meget seværdig fodbold i disse kampe, ligesom det er spændende at følger de unge menneskers udvikling og der er utvivlsomt mange kommende SAS Liga stjerner i svøb.

Tilbage til dagens kamp, hvor det handler om ikke bare at forsøge at vinde kampen, men også at søge at forbedre visse facetter i vores spil. Det gælder ikke mindst det fremadrettede spil. Vi er selv klar over, at der til trods for de gode resultater, venter meget hårdt arbejde foran os, specielt med henblik på næste uges UEFA Cup kamp mod walisiske Camarthen Town.

Det er en anden historie, nu handler det om København - Århus.

Velkommen til SAS Liga fodbold i PARKEN.