Carlos Zeca

Stolt Zeca efter anfører-rekord: Vigtigere at vinde flere titler

I vores nyeste podcast om forårspremieren i Aalborg fortalte vi Carlos Zeca, at han har slået Thomas Delaneys rekord som den FCK-spiller, der har båret anførerbindet flest gange. Delaney var anfører i 110 kampe, men i OB-kampen lige inden jul, nåede Zeca op på 111 kampe.

"For mig er det fantastisk at være den kaptajn med flest kampe i en klub som FCK, og at nå det samme nummer som Thomas Delaney," fortæller Zeca i podcasten.

"Jeg ved, at alle elsker ham, og han er en fantastisk spiller, og jeg ved, hvad han betyder i klubben. Jeg har talt med ham et par gange, når han har besøgt os i omklædningsrummet, og han er en dejlig fyr og en dejlig spiller."

"Jeg er glad for at skrive historie sammen med ham, og jeg er også meget glad over rekorden, fordi jeg som udlænding har fået så mange kampe som anfører."

I november 2019 forlængede Zeca kontrakten til sommeren 2023, så han har masser af tid til at udbygge rekorden i de kommende år, men der er andre titler, som han hellere vil have:

"De rekorder, jeg gerne vil slå, er at vinde så mange titler som muligt. Det var derfor jeg kom til FCK, for det er en klub med historie, som også har vundet de fleste gange. I år er det min fjerde sæson, og jeg har kun én titel, så det er langt under, hvad jeg forventede af mig selv og mit hold. Så dét er mit mål!"


>> Hør hele podcasten her