Derby salget er åbnet for FCK-fans: Priser fra 100 kroner

Det er Nordens største klubkamp, der venter d. 6. Maj i Telia Parken, når F.C. København tager i mod Brøndby IF og du kan som FCK-fan allerede nu sikre dig plads – endda med en god rabat og priser ned til 100 kroner for en voksen, hvis du køber billet tidligt.

Early Bird tilbud

Vi har lavet et Early Bird tilbud på udvalgte FCK-afsnit på Øvre Carlsberg (C) på C4, C7, C9, C12 og C15, hvor priserne frem til 15. April vil være 185 kroner for voksne og 95 kroner for børn. Efter d. 15. April er prisen 235 kroner for voksne og 145 for børn.
Brug Early Bird-tilbuddet her

Vi gør opmærksom på, at alle afsnit her er FCK-afsnit.

Kom billigst muligt til Derby - Kun 100 kroner

FCK-fans kan også købe billetter til reducerede priser på Øvre UNIBET (B) samt C1 og C2 så længe lager haves. På Øvre UNIBET (B) er prisen 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn, mens de på C1 og C2 er nede i 125 kroner for voksne og 75 kroner for børn. Det er priser, der er lavere end til normale Superligakampe.
Du kan finde de reducerede priser her

Vi gør opmærksom på, at alle afsnit her er FCK-afsnit.

Se alle kampene i slutspillet - Sæsonkort fra 299 kr til slutspillet

Ønsker man at se flere kampe end Derby, så anbefaler vi, at man eksempelvis køber et Aktivt Fanpas, der gælder til alle hjemmekampe i foråret for 299 kroner. Med det kan du tjene din investering ind ved blot at være til kampen mod FCN og BIF – de sidste tre kampe vil være ”overskud”. Foretrækker du f.eks. at stå på nedre C vil du på tre kampe have overskud på investeringen! Du kan også altid låne kortet ud nemt og elektronisk, hvis ikke du kan komme til alle kampene.

Du kan læse mere om slutspilssæsonkortet her.

Billetter til udeholdet

Billetter til udebaneafsnittet vil blive solgt gennem Brøndby IF. 

 

Vi glæder os til at se dig til et derby, som vi i F.C. København ser utrolig meget frem til

Sæsonkort til slutspillet - Fra 299,-

Køb sæsonkort til Sektion 12 (Unibet), der gælder til alle hjemmekampe i foråret for kun 299 kr.

Det kan allerede svare sig efter 2 kampe. Læs mere om sæsonkortet her