Assistenttræner Stefan Madsen

Stefan Madsen ny assistenttræner

Stefan Madsen er i dag fastansat som ny assistenttræner i F.C. København sammen med Bård Wiggen.

Vores hidtidige U19-assistenttræner Stefan Madsen tog med kort varsel med på træningslejren i Østrig, efter Jacob Neestrup valgte at prøve kræfter med cheftrænerjobbet i Viborg FF. Det er gået så godt, at Ståle i dag satte sit navn på en fast kontrakt med Stefan.

Ståle: Mange henvendelser på jobbet
"Vi komplementerer hermed trænerteamet for de kommende år med den unge og lovende Stefan Madsen som ny assistenttræner," siger Ståle, der har haft mange kandidater at vælge mellem.

"Vi har fået rigtig mange henvendelser fra personer med Superliga-trænererfaring og fra mange, der har gjort et rigtig godt job i dansk fodbold. Men vi har valgt at rekruttere internt, ligesom vi gjorde med Jacob Neestrup i fjor, for vi har mange talenter, og det er også en del af FCK's politik at uddanne trænere."

Allerede langt i sin udvikling
"Stefan er allerede langt i sin udvikling. Han er rolig, han er reflekteret, og han har en god fodboldhjerne og er tydelig i sin kommunikation. Derfor er det med stor glæde, at vi i dag byder ham velkommen som fast medlem af vores trænerteam."

- - - -

28-årige Stefan Madsen har været 6-7 år i KB og F.C. Københavns talentafdeling og arbejdet med alle holdene lige fra U12 til U19, så han har et bredt kendskab til organisationen.

Stefan: Det er gået rigtig stærkt
"Det er gået rigtig stærkt, og det er stadig en smule uvirkeligt for mig, men jeg var fast besluttet på at prøve mig af på den her hylde, da Ståle gav mig muligheden," siger Stefan Madsen.

"Jeg er både stolt og glad over muligheden for at komme op og være med omkring Superligatruppen og prøve at bidrage til forhåbentlig endnu et dansk mesterskab og europæisk gruppespil og selvfølgelig allerhelst i Champions League."

"Jeg ser frem til mange store fodboldoplevelser, og jeg håber jeg kan være med til at præge holdet i den rigtige retning. Det glæder jeg mig meget til!"

Stefans teoretiske baggrund er en bachelor i idræt og en kandidat i human fysiologi på Københavns Universitet, ligesom han i foråret afsluttede DBU's A-træneruddannelse.