Ståle Solbakken

Ståle: Vi kunne sagtens have fået point

Efter kampen satte Ståle Solbaken et par ord på nederlaget:

”Vi havde bolden rigtig meget i første halvleg, men vi har også nogle meget store boldtag. Vi er ukomfortable i boldomgangen og laver flere fejl, som de straffer, fx kontraen der fører til 1-0. Ved 2-0 målet får vi egentlig clearet godt nok, men vi er ikke over returen, og som vi kan se, koster den slags fejl jo mål. Men vi kunne også have fået en drømmestart i det første minut med Pieros’ chance, og som vi spiller efter pausen, kunne vi også sagtens have fået point. Vi kom frem til chancerne, rammer stolperne 2-3 gange og kunne som sagt godt have vundet kampen – men vi havde ikke marginalerne med os – og så er det de første 45 minutter der koster, der spillede vi alt for langsomt.”

”I dag gamblede vi lidt med en småskadet Pavlovic, men han var ikke på 100 %, og derfor valgte vi at tage ham ud i pausen - og selvom anden halvleg er godkendt, virkede vi også lidt prægede af, at vi måtte undvære Pavlovic.”

En af de ting der ærgrede Ståle var, at vi render ind i et nederlag få dage efter en europæisk midtugekamp:

”Ja, det ærgrer mig især, at det nu er tredje nederlag efter en europæisk kamp. Det har vi ellers altid været gode til at håndtere. Men vi har så heller ikke så mange muligheder for at rotere med 7-8 mand ude med skader.”