Ståle: Vi kæmper med det

"Selv om vi i perioder virkede lidt tunge i tanke og handling, så skal vi jo lukke kampen, når vi kommer på 2-0," sagde Ståle efter at vi i dag smed en 2-0-føring i den sidste halve time og for anden uge i træk indkasserede et mål i tillægstiden.

"I dag kan vi ikke sige, at vi havde marginalerne mod os ligesom sidste søndag. Vejle var friskere og mere energiske, og vi fik blandt andet mange kontraer mod os før pausen. Men efter de justeringer vi lavede i pausen, fik vi bedre styr på det efter pausen, men de fik blod på tanden igen, da de så hurtigt kom på 2-1. Men det er også helt fortjent, at de får uafgjort."

"Vores to seneste kampe viste ellers, at vi var på rette vej, og vi havde håbet at bygge videre på det i dag. Men måske sad kampen i torsdags for meget i benene, og jeg skulle ikke have spillet med så mange af de samme, set i forhold til vores preseason og belastningen de sidste uger."

"Jeg føler dog stadig, at vi er på rette vej, men vi kæmper helt sikkert med tingene, det er tydeligt at se. Hverken holdet eller enkeltspillere er, hvor vi gerne vil være. Vi træner udmærket, og spillerne arbejder hårdt hver dag, men vi spiller hver tredje dag, og presset bliver ikke mindre, når vi ikke får resultaterne i Superligaen."

"Det bliver en stor udfordring på torsdag, både fysisk og mentalt, for det er meget sæsondefinerende for os at komme i gruppespillet," sluttede Ståle fra Vejle.

Der er kickoff i Parken kl. 20 mod kroatiske HNK Rijeka i den afgørende Europa League-playoff.