Peter Ankersen

Reaktioner fra Vejle: Vi skal kunne holde en 2-0-føring

Peter Ankersen
"Det virker som om, at vi er ramt på selvtilliden, og det er måske fordi, at det har sat sig lidt, at vi har fået den dårlige start i Superligaen. Vi ved godt, det ikke kommer af sig selv, og jeg synes heller ikke, at det er motivationen, der mangler. Jeg håber, at jeg kan give noget af den klassiske FCK-kultur videre fra tidligere, hvor spillet jo ikke behøver være prangende hver gang, men hvor vi selv på en dårlig dag skal kunne vinde sådan en kamp som i dag."

Jonas Wind
"Det er både mega skuffende og mega irriterende, at vi ikke kan holde 2-0-føringen. Men vi er bare ikke i en periode lige nu, hvor vi kan køre den hjem. Det skal ikke være nemt for os, det ved vi godt, men selv om vi ikke rammer vores topniveau, skal vi stadig kunne holde fast. Det er anden kamp i træk, hvor vi lukker mål ind og mister point i overtiden."

Victor Nelsson
"Det siger sig selv, at et point i fire kampe ikke er tilfredsstillende for en klub som FCK. Det er ganske simpelt ikke godt nok. Hvis vi vil hænge på i toppen og spille med om mesterskabet, så skal vi kunne vinde sådan nogle kampe."