Jonas Wind

Ståle: Tilfreds med 3 point mod det andet tophold

Efter kampen satte Ståle Solbakken et par ord på opgøret:

"Jeg synes vi var bedst i 1. halvleg, og det var fortjent at vi kunne gå til pause foran 1-0. Vi havde været i kontrol - og specielt defensivt havde vi gjort det godt. Efter pausen får vi ikke præget kampen som jeg ønskede det, vi har for mange boldtab - og så kommer FC Midtjylland på 1-1 på en lidt tilfældig dødbold, men det ved vi jo, at de er gode til".

"Vi havde så et par gode indhop, Pieros kom ind med en rigtig god energi - og Gregus havde også et godt indhop, og så sørgede han jo for 2-1 med et flot langskudsmål. Så jeg er tilfreds med, at vi får de tre point imod det andet tophold".

Ståle var dog ikke tilfreds med alt:

"Nej, vi virkede en smule trætte i 2. halvleg, og kampen her i dag viser også, at vi kommer til at skifte lidt ud i de resterende kampe her i efteråret. Nogle af spillerne i dag virkede lidt prægede at de sidste mange ugers kampe, nogle virkede trætte både i ben og hoved, og derfor kommer vi også til at skifte lidt ud, hvis vi skal overleve i de sidste fem kampe".

"Men når det er sagt, er jeg meget tilfreds med, at vi på en dag, hvor vi ikke præsterer optimalt - og hvor vi måske mangler lidt overskud - alligevel formår at vinde og tage alle tre point mod FC Midtjylland".