Ståle: Svært at vinde her

Ståle: Svært at vinde her

Ståle var overordnet godt tilfreds med arbejdsindsatsen og disciplinen i holdet, især i 2. halvleg, hvor man fik rettet nogle af de fejl, der blev begået før pausen.

- Vi smed for meget væk før pausen, og det kunne være blevet straffet hårdere af et stærkt tjekkisk mandskab med mange gode individualister. Det er ikke tilfældigt, at de sidste sæson sluttede tæt på både mestrene fra Viktoria Plzen og nummer to, Sparta Prag, og de tabte kun én hjemmekamp hele sæsonen. Efter pausen får vi bedre fat og får bl.a. placeret Delaney og Amartey lidt anderledes, så de vandt flere af andenboldene, når Jablonec spillede deres meget direkte angrebsspil op ad banen, vurdere Ståle efter kampen, hvor han dog også advarede mod at det endnu ikke er afgjort.

- De skal bare score én gang i Telia Parken, så står vi lige. Vi skal frem og have bolden mere, når vi er på hjemmebane, men vi skal have flere spillere helt op i omdrejninger. Desværre bliver Youssef skadet i dag, da han får en forstrækning i låret, for han spillede ellers meget modent og disciplineret, men nu må vi se, hvor slemt det er, sagde Ståle.

Benjamin Verbic stod for kampens enlige scoring, da han seks minutter efter pausen klappede til kuglen, der strøg op i det fjerneste målhjørne. Men Ståle var ikke ubetinget begejstret for den stærke slovener:

- Han laver et flot mål og laver mange gode ting i offensiven, hvor han er en fantastisk én-mod-én-spiller, men han spiller også lidt ligesom mine egne drenge hjemme i haven, når han dribler lidt for meget foran eget felt.

Både Mikael Antonsson og Ludwig Augustinsson måtte til behandling i løbet af 2. halvleg, men ingen af dem kom heldigvis noget alvorligt til. Men grimt så det ud, da Ludwig blev slagtet bagfra af den netop indskiftede Tecl, der da også prompte blev præsenteret for det røde kort.

- Han ramte mig heldigvis kun på siden af læggen, så jeg kunne godt fortsætte, da jeg havde sundet mig lidt. Vi mangler noget offensiv power før pausen, og laver også nogle fejl, men jeg synes nu stadig vi står godt defensivt, så de ikke kommer til ret meget. Men vi skal have mere power på søndag i Haderslev, sagde Ludwig.

- Vi støder simpelthen bare hovederne sammen i en luftduel, sagde Anton, der fik en lille flænge i panden, men ikke værre end at han kunne fortsætte med en forbinding om hovedet.

- Det var dejligt at være tilbage igen, og det fik fint uden at jeg mærkede noget til lysken. Så nu er jeg bare lidt træt, for det var min første hele kamp i lang tid, tilføjede Anton, inden han og holdkammeraterne skyndte sig i bad for at komme ud i bussen og mod lufthavnen i Prag.