Ståle Solbakken: Vi har et godt tag på Viborg

Ståle Solbakken: Vi har et godt tag på Viborg

F.C. Københavns manager, Ståle Solbakken, er optimistisk før dagens udekamp mod Viborg. En kamp, som er den første i en række kampe, der kommer med ganske få dages mellemrum.

- Vi kommer til at møde et hold, der er desperate for at få point, så det bliver en svær udekamp, men vi har haft et godt tag på Viborg i de foregående opgør. De kommende kampe ligger ganske tæt på hinanden, så det er vigtigt at være klar og fokuseret, men det kan også være en anledning til, at det ikke skal være de samme spillere, der spiller hver kamp, når nu vi har kamp igen søndag og en pokalfinale få dage senere, siger Ståle Solbakken.

Til dagens kamp har han igen Nicolai Jørgensen til sin rådighed, efter at offensivspilleren har siddet udenfor i en længere periode med en baglårsskade.

- Han kommer maksimalt til at spille nogle minutter i slutningen af kampen, hvis jeg vælger at gøre brug af ham. Han har trænet en uge nu med holdet, og vi er trygge i forhold til, at hans skade er under kontrol, siger Ståle Solbakken.

Kampen i Viborg fløjtes i gang klokken 18.

Andre nyheder:
>> VORES FCK: Sådan blev derby-tifoen til