Ståle: Rigtig tilfreds

Ståle Solbakken:
- Vi holder AaB fra de store målchancer så jeg er rigtig tilfreds. Både mentalt og fysisk stod vi godt selvom anden halvleg ikke var prangende. Det var vigtigt at Jesper Grønkjær fik 45 minutter så han hurtigt kommer op i fulde omdrejninger igen. Nu bliver det godt med en uge med træning og så er vi klar til lørdagens topkamp mod FC Midtjylland.

Jesper Grønkjær:
- Jeg har rigtig mange dejlige minder fra Aalborg, men da fodboldkampen gik i gang, så var det en kamp ligesom alle andre. Jeg synes vi sidder godt på dem i første halvleg, mens vi i anden halvleg kommer lidt for langt tilbage. På den anden side kan man heller ikke forvente at man på udebane mod AaB styrer kampen totalt. Min lyske har det fint og jeg mærkede ikke noget til den, men jeg mangler meget endnu for at være tilbage i fulde omdrejninger.

Michael Gravgaard:
- Jeg er generelt tilfreds med spillet, men vi røg ind i en periode i anden halvleg med for mange mistede bolde. Jeg synes ikke vi føler os slidte, men det er klart at det bliver rart med en uges kamppause. Til gengæld ser jeg også meget frem til lørdagens topbrag i PARKEN mod FC Midtjylland.

Michael Silberbauer:
- I første halvleg er vi i fuld kontrol, mens anden halvleg ikke var helt så god. Det gjorde dog ikke så meget at AaB havde bolden, for de blev ikke rigtig farlige på noget tidspunkt. Gennem hele kampen havde vi de største chancer.